Vi introduserer vannbestandige laminatgulv

Laminatgulv tilbyr overlegen holdbarhet og slitestyrke – men evnen til å tåle vann har tradisjonelt vært et svakt punkt for laminatgulv. Med introduksjonen av Aquasafe-teknologi setter Pergo en ny standard for vannbestandige laminatgulv. AquaSafe skaper en forseglet overflate – hele veien ned i skjøtene – og forhindrer effektivt at vann trenger inn i gulvet.

Et tradisjonelt laminatgulv som utsettes for vann kan svelle og skjøtene kan løfte seg.

AquaSafe-teknologien forhindrer vann i å trenge inn i gulvet – eller dypt ned i skjøtene.

Legg til lang levetid og holdbarhet

Pergo laminatgulv med AquaSafe er beskyttet mot vann og andre væsker over hele overflaten på hver enkelt planke, også ned i skjøtene. Det gjøre at vann, smuss og flekker holder seg på overflaten og lett kan tørkes av. I tillegg til at de er vannbestandige, er AquaSafe-gulv hygieniske og enkle å vedlikeholde.

AquaSafe forlenger også levetiden for nye gulv. Vannbestandighet bidrar til å hindre svelling og løft langs kantene, noe som ofte er årsak til tidlig aldring og forringelse av tradisjonelle laminatgulv. Visste du forresten av vi er det eneste selskapet i verden som leverer et vannbestandig laminatgulv i klasse 34?

Hvorfor vannbestandig?

AquaSafe gir nye muligheter for bruk av laminatgulv i kommersielle prosjekter. Laminatgulv har mange fordeler, som for eksempel; enkelt å legge og vedlikeholde, god sklisikring og slitasjemotstand, og mulig å kombinere med gulvvarme. Takket være det store utvalget av tilbehør, som lister i matchende design - er laminatgulv en estetisk meget god løsning totalt sett. I tillegg har Pergo sørget for vannbestandighet ikke bare på overflaten, men faktisk også i skjøtene. Det gjøre bruksområdet nesten uendelig: hotell-lobby og til og med tungt trafikkerte inngangspartier i for eksempel butikker. Pergo var selskapet som oppfant laminatgulvet for 40 år siden, i 1979, og nå gjenoppfinner vi laminatgulv med den unike AquaSafe-teknologien.

Oppdag alle gulv med AquaSafe

#FloorAdvisor#