Go to content Go to search
grått laminatgulv i hotellobby

Kommersielle gulvløsninger fra Pergo

Velkommen til Pergo – oppfinneren av laminatgulv. Vi har designet slitestyrke siden 1977. Vi vet mer om vakre, praktiske gulv enn de fleste, og vi elsker nye, spennende utfordringer. Opp gjennom årene har nyskapende ideer gitt en bred porteføljen med laminat-, vinyl- og parkettgulv. I dag er vi stolte over å kunne tilby det mest omfattende utvalget av gulv for boliger og kommersielle prosjekter verden over uner merkeparaplyen Unilin.

mørkebrunt laminatgulv i restaurant

Referanser vi er stolte av

Hos Pergo forstår vi at alle rom, enten det er en travel hotellobby, et dynamisk treningssenter eller en energisk skolekorridor, trenger et gulv som kombinerer stil, holdbarhet og funksjonalitet. Vårt mangfoldige utvalg av gulvalternativer er omhyggelig utformet for å oppfylle de unike kravene i ulike miljøer.

resirkulerte trefibre

Utvid grensene

Vi produserer gulv som er så bærekraftige som mulig, og fornyer kontinuerlig for å minimere den potensielle påvirkningen på planeten vår. Gulvene våre er laget for å vare – fra det øyeblikket de legges i hjemmet ditt og gjennom hele levetiden. De fleste av dem har til og med verdens strengeste miljøsertifiseringer.

Bestselgende gulv