Tekniske egenskaper – Laminatgulv

Kommersielle laminatgulv består av ulike lag, og hvert lag er spesialdesignet for at gulvet skal holde seg vakkert og komfortabelt år etter år. Strukturen med flere lag sikrer maksimal slitestyrke. Og klikksystemene PerfectFold V og Uniclic fra Pergo gjør monteringen rask og enkel.

Oppbygningen av laminatgulv

  1. Overlegen slitasje- og ripebestandighet
  2. Krystallklar dekor
  3. Utmerket støtmotstand
  4. Fuktighetsbestandig HDF-kjerne
  5. Underlagsstabilisering

Slitasjebeskyttelse

Slitasjebeskyttelse

Pergos patenterte TitanX™-overflate er markedets beste beskyttende finish med flere lag, og gir slitasjebeskyttelse som overgår normale standarder for kommersielle miljøer.

Slagfasthet

Slagfasthet

TitanX™-overflatens unike konstruksjon med flere lag og et tett kjernemateriale gir svært høy slagfasthet slik at gulvet tåler høyhælte sko og fallende gjenstander.

Kontorstoler med hjul

Ripebestandighet

TitanX™-overflaten har et ekstra beskyttende lag som gir markedets beste slitasje- og ripebestandighet. Pergo-gulvet ditt beholder dermed glansen mye lenger enn andre laminatgulv.

Vannbestandighet

Vannbestandighet

Pergo kombinerer fuktighetsbestandige kjernematerialer med en sterk, tett klikkskjøt. Resultatet er noen av de mest fuktighetsbestandige gulvene på markedet.

Antistatisk

Antistatisk

Pergos laminatgulv fjerner statisk elektrisitet. Elektrostatiske utladninger føres bort gjennom elektrisk ledende grafitt i gulvet. Denne metoden imøtekommer markedets strengeste krav om antistatiske gulv.

Brannmotstand

Brannmotstand

Pergo-gulv med TitanX™-overflate har høy brannmotstand fordi overflaten er konstruert med flere lag. Kombinasjonen med kjernens tetthet gir raskere varmeavledning.

Enkel montering

Enkel montering

Klikksystemene PerfectFold™ og Uniclic gjør monteringen rask og enkel. Du klikker bare plankene på plass med en av klikkmetodene, og så er du ferdig på en-to-tre.

Hygienisk

Hygienisk

Bakterier trenger næring og fuktighet for å trives, noe som er umulig med den forseglede, lettstelte TitanX™-overflaten. Dermed får du god hygiene uten å bruke bakteriehemmende midler.

Enkelt vedlikehold

Enkelt vedlikehold

Et Pergo-gulv med TitanX™-overflate er mye lettere å vaske enn vanlige gulv. Årsaken er at TitanX™-overflaten er så godt forseglet at skitten rett og slett ikke fester seg.

Kontorstoler med hjul

Preget i register

Gjør Pergos Sensation-dekorene utrolig realistiske. Den matte overflaten synkroniseres perfekt med dekorens papirmønster.