AC6-laminatgulv

AC6-laminatgulv er det høyeste anerkjente slitasjekriteriet, og betegner slitestyrke for svært tung, intens kommersiell bruk. AC6-klassifiseringen åpner nye, spennende muligheter for bruk av laminat.

Kommersielle AC6-laminatgulv er nå en anbefalt løsning for offentlige rom med svært høy slitasje, f.eks. kjøpesentre, supermarkeder, store butikker, varehus, flyplassterminaler og buss- og togstasjoner.

I 2005 lagde Pergo et gulv som hadde så høy slitestyrke at EPLF (foreningen for laminatgulvprodusenter) måtte innføre en ny klassifiseringskategori: "AC6 klasse 34". Pergo Extreme AC6 i klasse 34 var ikke bare det første gulvet som inngikk i denne kategorien, men det overgår standarden den dag i dag.

REFERANSEPROSJEKTER MED AC6-LAMINATGULV:

I en virkelig slitestyrketest, i det svært tunge og intensive kommersielle miljøet ved sentralbanestasjonen i København, viste Pergo Public Extreme-laminatgulvet i klasse 34 at det tålte trafikken fra en halv million reisende.


  • Pergos laminatgulv i klasse 34 skaper en lys, stilig og moderne atmosfære i Volkswagens utstillingslokaler. Gulvet tåler vekten av utstillingsbilene, som stadig kjøres inn og ut, og har garantert langsiktig slitestyrke.
  • Go Sport, en av Europas største distributører av sportsvarer, valgte et Pergo-laminatgulv i klasse 34 i stedet for polert betong til butikkgulvene. Det er ingen tvil om at laminatgulvet overgår slitestyrken og utseendet til det mer tradisjonelle alternativet med god margin.
  • Butikkene til Chicco, Europas største babymerke, må tåle barnevogner og aktive barn som løper omkring. Pergo-gulvet i klasse 34 får alle til å føle seg velkommen.

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.