AC4-laminatgulv

AC4-laminatgulv er en unik klassifikasjon som kombinerer både boligbruk og lett til medium kommersiell bruk. Premium-laminatgulv med AC4-klassifisering blir ofte brukt i store byggeprosjekter med flere boliger på grunn av gulvets overlegne holdbarhet og slitestyrke.

Takket være de oppgraderte ytelsesnivåene kan du velge kommersielle AC4-laminatgulv til alle typer hus og vite at de tåler slitasjen de utsettes for. Kommersielle brukere ser også fordelene med å kunne bruke vakre design og stiler, som tidligere var forbeholdt boligbruk.

REFERANSEPROSJEKTER MED AC4-LAMINATGULV:

  • Laminatgulv fra Pergo sørger for kvalitet og stil i den eksklusive, franske møbelprodusenten Ligne Rosets utsalg i Heal's varehus i London. Det nye AC4-laminatgulvet ga hele butikken en mer elegant, innbydende atmosfære.
  • I Glasgow fikk spente huseiere velge sin egen dekor i Miller Homes' byggeprosjekt, som besto av 100 boliger. Living Expression AC4-laminatgulvet ga de ferske huseierne den perfekte kombinasjonen av stil, komfort og ytelse.
  • Eiendomsutvikleren V-Exsis, som er kjent for mangfoldig design og moderne interiørtrender, valgte Pergos omfattende utvalg av AC4-laminatstiler og -finisher for 48 eksklusive leiligheter i Gloucester Place, London.

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.