Vannbestandige gulv

Pergo-gulvene yter bedre i fuktige omgivelser også. Dette er fordeler som gjør gulvene vann- og ripebestandige, lette å vedlikeholde og til syvende og sist får dem til å vare lengre.

Utfordrende vann

Når vi lager gulv, vurderer vi alltid utfordringene i dagliglivet. Derfor har vi skjønt at alle gulvene våre må tåle vann, uansett design og materiale. Vi løser problemet ved å bruke vanntette materialer, som vinyl, finne opp grensesprengende ny teknologi for vannbestandige laminatgulv, og gjøre parkettgulvene fuktighetsbestandige og lettstelte. Når uhellet er ute, skal gulvene våre tåle det.

Vannbestandig laminat

AquaSafe-teknologien gir gulvet en forseglet overflate fordi et vannavstøtende belegg dekker hele planken. Dette hindrer vannet i å trenge seg gjennom gulvet, ikke engang gjennom de trykte fasene.

Pergo vinyl på dusjvegger

Vinyl er vanntett og dermed det ideelle valget for våtrom: kjøkken, treningsrom, bad og til og med limt på veggen. En perfekt løsning for dusjvegger: Lett å montere for oppussingsprosjekter – du trenger nemlig ikke fjerne flisene. Du dekker bare flisene med vannbestandig lim og monterer vinylflisene.

Pergos fuktighetsbestandige parkettgulv

Pergos parkett har en unik teknologi med fasede kanter på kortsiden med et vannavstøtende belegg: Ekstra beskyttelse mot væsker, og ingen infiltrasjon av skitt og vann i skjøtene.

Nå kan du montere Pergo luksusvinyl på vegger og i dusjen

Top