Forskning og utviklingen av Pergo-gulv

Forskning og utvikling

Pergo startet med oppfinnelsen av en helt ny type gulv: laminatgulvet. Og vi har aldri forlatt tegnebordet. Vi er alltid på jakt etter å utvikle noe nytt, enten det er et nytt klikksystem for enklere montering, en alt-i-ett universalprofil, eller en beskyttende overflate. Vi vet at videreutvikling er det eneste rette for å levere kvaliteten du forventer fra Pergo.

Pergo laminat LAMINAT

I 1977 revolusjonerte Pergo gulvindustrien ved å finne opp det første laminatgulvet. Vi forbedrer stadig gulvenes egenskaper ved å legge til unike teknikker, for eksempel AquaSafe-teknologien vår, som ikke bare gjør plankene vannbestandige på overflaten, men i fasene også. Pregingsteknikken gir dessuten designet et naturtro utseende og følelse som ligger tett opp til ekte tre.

Pergo PerfectFold PERFECTFOLD

Det unike klikksystem gjør monteringen opptil 30 % raskere og lar deg legge gulvet på tre ulike måter: ved å presse plankene ned, vinkle dem, eller sette dem sammen horisontalt. Den sterke, stabile låsingen av plankene gjør gulvene med PerfectFold™ ideelle for kommersielle bruksområder.

Pergo TitanX TITANX

En teknologi som består av flere beskyttende lag, inkludert aluminiumoksid-forsterkede lag som gir overlegen beskyttelse mot riper, flekker og slitasje. Høykvalitets-kjernematerialet TitanX™ kombineres med spesielle slagfaste lag, som også gir ypperlig motstand mot høye hæler og fallende gjenstander.

Pergo Incizo 5-i-1-profil INCIZO

Pergo fant opp universalprofilen, en alt-i-ett-løsning kalt Incizo®, som ble patentert av morselskapet Unilin. Profilen har mange bruksområder: endelister, T-profillister, trappeneser, teppeoverganger og redusering av harde overflater. Profillistene har nøyaktig samme farge og tekstur som gulvet. Finér-overflaten er slitasje- og ripebestandig, og kjernen består av HDF.