design

Design: skap noe helt originalt

Skjønnheten og slitestyrken til Pergos laminat-, parkett- og vinylgulv verdsettes i hoteller, restauranter, boliger og utallige andre rom over hele verden. Hemmeligheten? En ustoppelig vilje til å skape enda vakrere og mer slitesterke gulv.
Inspirert av livet og trender INSPIRERT AV SELVE LIVET

Designerne våre finner inspirasjon i de siste motetrendene, arkitektoniske mesterverk og dagliglivet. Hvert eneste gulv, enten det er av laminat, parkett eller vinyl, starter med grundige undersøkelser, analyser og kreative idédugnader. Vi inspireres av brukernes behov: Hvordan kan vi gi prosjektene og livene deres mer verdi? Hvordan kan vi få gulvene våre til å yte mer og gjøre interiørdesign-prosjekter vakrere?

Den ultimate originalen JAKTEN PÅ DEN ULTIMATE ORIGINALEN

Når de beste ideene er valgt, starter jakten på den "ultimate originalen". Originalt tømmer eller stein er utgangspunktet for alle gulvene våre. Det unike utseende til furugulvet, for eksempel, fikk vi frem ved hjelp av den ultimate originalen, som ble nøye valgt.

Pergos håndverkere DYKTIGE HÅNDVERKERE

Originalen blir deretter behandlet på ulike måter for å få frem et utseende som er helt i tråd med designerens visjon. Dyktige håndverkere er nøkkelen i alle prosessene vi har utviklet. For laminat- og vinylkolleksjonene våre bruker vi toppmoderne digitale prosesser, som lar oss skape versjoner som faktisk er enda bedre enn originalen. Årringer, blomster, kvister og sprekker legges til eller fjernes digitalt for å oppnå perfekt balanse og proporsjonalitet. Med andre ord: Vi strekker oss lenger enn andre gulvprodusenter.

Innovativ for å yte INNOVATIV FOR Å YTE

Pergo oppfant laminatgulvet i 1977 og har aldri sluttet å fornye seg. Funksjoner som vannbestandighet, PerfectFold™-teknologi for enkel montering og lagene med plettfri slitasje- og ripebestandighet er bare noen av de banebrytende oppfinnelsene våre. Vi stanser aldri jakten på det perfekte, og fortsetter å fornye oss slik at vi kan gi kundene enda flere praktfulle interiørdesign. For å klare dette går vi til og med lenger enn gulvlegging: De vannbestandige vinylgulvene våre, for eksempel, passer perfekt på veggene dine også.