Perstorp (Pro) – En unik kombinasjon
av to bestselgende laminatkolleksjoner

Perstorp (Pro) viser frem vår ambisjon om alltid å skape høykvalitets laminatgulv. Nyt kvaliteten i Classic Plank med nyutviklede 1-stavs dekorer, i kombinasjon med våre vakre Domestic Extra-dekorer. Gulvene er svært praktiske og er bestandige mot vann, riper og flekker uten å tape kvalitetsuttrykket. Det kaller vi bruksverdi!

Se alle Perstorp-gulv

En fremtidig klassiker er født

Perstorp er vår nye tidløse serie, som hever standarden for hva man bør forvente fra et laminatgulv. Som oppfinneren av laminatgulv, det er kun naturlig at det er vi som leder veien innen innovative løsninger og hever standardene. Det er rett og slett det denne serien gjør. Da vi tror dette er en fremtidig klassiker, har vi returnert til røttene våre og gitt kolleksjonen navnet Perstorp, for å hedre det svenske småstedet hvor laminatgulv opprinnelig ble oppfunnet i 1977.

Gulv som varer

Perstorp (Pro)-gulv er designet for ambisiøse prosjekter, takket være vår AquaSafe-teknologi. AquaSafe gir en forseglet overflate som er 100 % vannbestandig og hindrer at væske trenger ned i gulvet. Med Titan-X overflatebeskyttelse får du overlegen ripe- og flekkbestandighet, og det gjør disse gulvene godt egnet for mange forskjellige rom og arealer, fra boligprosjekter til arealer med stor trafikk. Disse gulvene i klasse 32 (AC4) og klasse 33 (AC5) tåler virkelig røff behandling. De har alt du trenger, og en naturlig følelse og raffinert struktur - akkurat som Pergo er kjent for.

Enkel montering

Takket være vårt PerfectFold™ klikksystem kan du montere gulvene raskt og enkelt. Det fleksible oppsettet sørger for at gulvene alltid kan monteres enkelt, fordi du kan jobbe med tre forskjellige monteringsmetoder, alt ettersom hva som passer best.

En mengde forskjellige dekorer

Perstorp (Pro)-gulvene er jevne og plane, uten fasing. Du har et stort antall varianter å velge mellom til ditt prosjekt, med 16 dekorer i klasse 32 og 8 i klasse 33 tilgjengelig.

Perstorp laminatgulv fra Pergo

En vinner på bærekraft

Perstorp (Pro)-gulvene er Svanemerket. Det betyr at de oppfyller strenge standarder i forhold til skadelige stoffer, og at de overholder kriteriene for opprinnelse og sporbarhet. Et bærekraftig valg til ditt prosjekt. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.


Se alle Perstorp-gulv