narvik pro X for offentlige områder med sterk slitasje

Pergo har designet slitesterke gulv i over 40 år. I dag er vi stolte over å tilby en laminattype med uovertruffen kvalitet. Narvik pro X er verdens mest høytytende laminatgulv i klasse 34. Det er spesialdesignet for svært tungt trafikkerte offentlige områder, som butikker, hoteller, flyplasskorridorer og lobbyer, hvor ekstrem slitestyrke er viktig. Narvik pro X er også et bærekraftig valg, og er sertifisert av Nordic Swan og EU Ecolabel.
pergo-extremely-durable

Ekstremt slitesterkt

TitanX™ er en flerlagsteknologi som omfatter beskyttende topplag av aluminiumoksid-partikler, som gir overlegen slitestyrke og ripebestandighet, kombinert med spesielle støtbeskyttende lag og en høykvalitets fuktighetsbestandig HDF-kjerne.
pergo water resistant floors

Vannbestandig

Aqua Safe-teknologien gjør gulvet vannbestandig – selv i fasene. Uten denne unike teknologien kan laminatgulv svelle, eller kantene kan heve seg.
pergo sustainable

Naturlig bærekraftig

Pergo var det aller første gulvet som oppnådde det Nordic Ecolabel Nordic Swan og European Ecolabel sammen med andre sertifikater og kvalitetskrav.

Klasse 34 – ekstrem slitestyrke

Når du kjøper eller spesifiserer kommersielle laminatgulv, er det viktig å forstå om produktet egner seg for det tiltenkte bruksområdet. Den internasjonale klassifiseringen for laminatgulvenes slitestyrke er slitasjekriteriene Abrasion Criteria, eller ‘AC’-klassifiseringen, EN13329. Laminatets AC-klassifisering måler slitasjemotstand, og var opprinnelig delt inn i klasse AC1 til AC5. Den enestående høye standarden til Pergo laminatgulv gjorde det nødvendig å legge til et enda høyere motstandsnivå, AC6, for svært intensiv kommersiell bruk. Pergo laminatgulv er klasse 32 (AC4, normal kommersiell bruk), klasse 33 (AC5, tung kommersiell bruk) eller klasse 34 (AC6, ekstrem kommersiell bruk).

pergo pro oversikt over klasser

Bfl brannklassifisering, europeisk standard (EN13501-1)

Denne standarden fastslår reaksjonen ved brann. En spesifikk klasse er påkrevd avhengig av hvor i den kommersielle bygningen gulvet er plassert. Pergo Narvik pro X er sertifisert som Bfl s1, som betyr at gulvet har svært liten konsekvens ved brann (Bfl) og svak røykproduksjon under forbrenning (s1). Dette er klart bedre enn andre laminatgulv.