Mønstrene er tilbake i parkettgulvene

Mønstre gjør comeback: på tapet, på tekstiler og naturligvis på gulv! De har forlatt sin tradisjonelle støttende rolle og er nå klare til å uttrykke sin egen personlighet. Mønstrene inntar hovedrollen og krever full oppmerksomhet på scenen rundt omkring i verden.

Last ned brosjyren

Mønstre - Et uttrykk som varer

Et mønstret gulv frembringer en ny dimensjon i treets naturlige skjønnhet. Hvis du søker etter en distinkt form for eleganse i interiøret bidrar fiskebeinsmønster eller chevronmønster med personlighet og stil som komplementerer ethvert rom. Denne trenden er den direkte årsaken til at Pergo har skapt to nye parkettserier: Sandhamn, som er perfekt for de som vil bruke chevron-design, og Saltholm med et klassisk fiskebeinsmønster og kurvvev-motiv.

Fiskebeinsmønster

Kurvvev-motiv

Chevron-design

Saltholm fiskebein

Saltholm-kolleksjonen med sitt fiskebeinsmønster gir gulvet ditt et uttrykk av bevegelse, og det bidrar til at rommet føles større. Denne designen tilbyr allsidighet, og avhengig av møbleringen kan den enten være diskret eller fremhevet. Chevron er et av de mest populære mønstrene i dag, og det er en klassiker innenfor interiørdesign. Premiumkolleksjonen er helt uten kvister og sprekker, og gir deg det beste naturen kan tilby hjemmet ditt. Saltholm finnes i tre forskjellige designs: krem, natur og varm brun, alle med ekstra matt lakk. Overflatestrukturen er børstet for å fremheve det autentiske utseendet og følelsen av treverk.

Se alle Saltholm-gulv

Lett å vedlikeholde

Pergo Saltholm parkett har den unike StayClean-beskyttelsen som dekker hele overflaten inkludert fasing på hver enkelt planke med en vannavstøtende behandling. Dette gjør våre lakkerte tregulv ekstra motstandsdyktige mot søl og hindrer at smuss trenger seg inn i skjøtene og i trestrukturen.

Les mer

Sandhamn chevron

Pergo Sandhamn gulv vil gi ethvert rom en unik karakter – trendy eller tradisjonell. En kombinasjon av patinert karakter og dynamisk chevron-mønster, og med enestående enkel installasjon vil disse gulvene gjøre rommet iøynefallende vakkert. Sandhamn leveres i to forskjellige designs: natur og røykfarget eik, med ekstra matt finish og børstet overflatestruktur som gir autentisk følelse og utseende. Fargevariasjonen er livlig og gir gulvet en ganske rustikk karakter.

Se alle Sandhamn-gulv

Bærekraft

Vi er lojale mot den skandinaviske tradisjonen, og ansvar for miljøet spiller en sentral rolle for Pergo. Fra ansvarlig innkjøp av trematerialer (PEFC-sertifisert) til økovennlig (REACH), energiøkonomisk produksjon, understøttet av offisielle sertifikater som Nordic Ecolabel og Svanemerket.

Les mer

Parkettgulv

Parkettgulv består av 3 lag treverk med veden orientert i forskjellige retninger for å redusere naturlig svelling og krymping forårsaket av variasjoner i temperatur og fuktighet. Montering (og fjerning) av planker er meget enkelt takket være vårt PerfectFold klikksystem.

Les mer

Topplaget (2,5 eller 3 mm) kan slipes opp til 3 ganger, og har en beskyttende overflatebehandling (7 lag med høykvalitets lakk).

BYGGET OPP MED 4 LAG FOR PERFEKT STABILITET

  1. Beskyttende overflatebehandling. 7 lag med lakk.
  2. Topplag med tykkelse 3,2 mm som kan slipes 2-3 ganger.
  3. Avansert trekjerne som tar opp påkjenninger på gulvet og sikrer stabilitet.
  4. Balansert bakside bidrar til stabile planker.

Totalløsning

Valg av riktig tilbehør (underlag, fotlister, profiler osv.) gir et gulv som er integrert med rommets interiør. Alt Pergo-tilbehør er designet av oss for å garantere 100 % kompatibilitet med gulvet. Gulvlistene som perfekt matcher fargen på Saltholm-gulvene er unike.

Oppdag alt tilbehør