Clerkenwell Design Week London

DESIGN-FOREDRAG – INSPIRASJON, HÅNDVERK OG INNOVASJON

Tirsdag 22. mai kl. 13.00 holder Pergos leder for design og utvikling, Laurent Meersseman, og designer Oke Nollet et foredrag om design. Temaene er inspirasjon, håndverk og innovasjon.

Sammen forklarer de den unike designprosessen som finner sted hver gang Pergo introduserer et nytt produkt – fra den første strålende ideen, jakten på originaltreet og frem til håndverks- og designteknikkene som kreves for å skape perfekt struktur og fargebalanse i hvert eneste produkt. De forklarer også noen av de spennende, tekniske nyvinningene som har blitt introdusert for at Pergo kan skape unike kolleksjoner.

PERGO VISIONBOX VED DOMUS

Under Clerkenwell Design Week kan du besøke Pergo Visionbox via første etasje i Domus Showroom. Gjestene går gjennom en liten tunnel som fører til Visionbox, hvor de kan fordype seg i Pergos designprosess.

Pergo Visionbox gir de besøkende en kinestetisk designopplevelse, som formidler kreativiteten og håndverksteknikkene som er grunnlaget for Pergos innovative, arkitektoniske gulvdesign. Gjennom lyder og synsinntrykk får gjestene oppleve Pergos kreative designkultur, som kombinerer tradisjoner og engasjerte designere. Dette er selve grunnlaget for Pergos fokus på design og slitestyrke innen kreativ og industriell interiørdesign.

Visionbox viser filmopptak av designteknikker og flotte, inspirerende bilder. For å demonstrere det innovative, vannbestandige laminatgulvet strømmer vannet ned i Visionbox, slik at gulvet alltid dekkes av rennende vann. I området like utenfor Visionbox står tre utstillinger med moodboard og inspirerende styling: "Urban Concrete", "Outside Inside" og "Pure Meets Glamour". De demonstrerer designerens visjon av Pergo i disse miljøene.

PRAKTISK INFO

Domus Clerkenwell Design Week

50 Great Sutton Street, London EC1V 0DF

http://www.domustiles.co.uk

www.clerkenwelldesignweek.com