40 år med holdbarhet

Historien til Pergo løper side ved side til historien om laminatgulvet. Pergo fant nemlig opp kategorien for 40 år siden.

Historien til Pergo løper side ved side til historien om laminatgulvet. Det er fordi Pergo ikke er en hvilken som helst produsent av holdbare laminatgulv. Pergo fant nemlig opp kategorien for 40 år siden. I årenes løp har vårt engasjement når det gjelder vakre og holdbare gulv utviklet seg til et av verdens mest omfattende produktutvalg for kommersielle prosjekter, med blant annet vinylplanker og -fliser og konstruert treparkett.

Oppfinneren av laminatgulv

Pergo har designet holdbare gulv i over 40 år. Vi vet bedre enn de fleste hvor viktig det er å ha vakre, praktiske gulv, og i årenes løp har utvalget vårt utviklet seg til å omfatte konstruert parkett samt vinylplanker og -fliser.

Historien vår startet med oppfinnelsen av laminatgulvet i 1977. De første gulvene ble produsert i 1979. Innovasjon har vært kraften som har drevet oss fremover i mer enn 40 år. Et nylig eksempel er lanseringen av Pergo Sensation og AquaSafe, som har satt nye standarder for hvordan laminatgulv kan ta seg ut, samt ytelsen det gir: enkel legging og vedlikehold, naturtro design og vannbestandighet.

Gulv ligger til familien

I 2012 slo Pergo seg sammen med Unilin og ble en del av Mohawk Industries. Mohawk er verdens ledende produsent og distributør av kommersielle kvalitetsgulv, med en håndverkstradisjon som går mer enn 130 år tilbake.

Som en del av Mohawk Industries og Unilin har vi den rekkevidden og de ressursene som skal til for å ta kommersielle prosjekter fra drøm til realitet. Styrken til morselskapet vårt setter oss i stand til å handle som en pålitelig partner på global basis, samtidig som vi alltid holder fokus på den velkjente innovasjonen, ytelsen og holdbarheten som har bygget Pergo som varemerke.

Holdbarhet i lang tid

Hos Pergo går holdbarhet hånd i hånd med bærekraft. Som bevis på vår innsats var Pergo den første gulvprodusenten som kunne smykke seg med det offisielle nordiske miljømerket, Svanemerket. Gjennom Unilin, morselskapet vårt, er Pergo også den første som har fått EU-blomsten for laminatgulv (EU Ecolabel) sammen med andre sertifikater og kvalitetskrav.