Montering av kommersielle gulv

Det er veldig lett å klikke gulvet på plass takket være vårt patenterte monteringssystem PerfectFold™. Det er bare å folde ut gulvet. Systemet er designet for kommersiell bruk og har en svært sterk, stabil låsemekanisme. Ikke glem å installere undergulvet med dampsperre først slik at Pergo-gulvet får gode akustiske egenskaper.

LAMINAT

Det unike klikksystemet Perfect Fold 3.0™ lar deg velge mellom tre monteringsmetoder, slik at det kommersielle laminatgulvet kan legges raskt og enkelt i enhver situasjon. Klikksystemet PerfectFold™3.0 sikrer stabil låsing og reduserer faren for åpninger og høydeforskjeller.

VINYL

Andre kommersielle vinylgulv sliter med å ligge på plass, men vårt nye, sterke klikksystem Perfect-Fold™ V holder Pergo-gulvet stabilt. PerfectFold™ V ble skapt for vinylgulv, og har både vertikal og horisontal låsing slik at monteringen blir enkel og rask. Det er bare å folde eller klikke gulvet på plass!

PARKETT

Pergos parkettgulv kan enten klikkes på plass for flytende montering, eller klikkes og limes. Det unike klikksystemet Perfect Fold 3.0™ gjør monteringen rask og enkel. Klikksystemet sikrer stabil låsing.

PERFECTFOLD™ KAN MONTERES PÅ TRE MÅTER

Den ideelle monteringsmetoden for store flater er å presse plankene ned. Når du har lagt den første plankerekken, er det lett å vinkle dem på plass. Plankene kan også settes sammen horisontalt, noe som er praktisk der det er vanskelig å komme til.

Pressmontering av Pergo laminat

Nedfelle

Den ideelle metoden for å legge gulv på store flater. Klikk plankene sammen på langsiden, skyv den nye planken til enden av den monterte planken og press ned.

Vinkelmontering av Pergo laminat

Vinkling

Pergo har også et tredje alternativ når du skal legge nytt laminatgulv. Du kan bare rette inn og klikke plankene sammen på kortsiden.

Horisontal montering av Pergo laminat

Horisontal montering – en unik funksjon!

Pergos laminatgulv kan også settes sammen horisontalt, noe som er unikt i forhold til mange andre produsenter. Dette er utrolig praktisk der det er vanskelig eller umulig å vippe plankene, for eksempel når du legger den siste plankerekken, under dørkarmer, radiatorer osv.