Boligprosjekter

Gulv for boligprosjekter

Du finner det perfekte gulvet for byggeprosjekter med flere boliger eller leiligheter. Vi tilbyr vinyl-, laminat- og parkettgulv i mange ulike farger og størrelser.

Pålitelig partner

Pålitelig partner

Vi har omfattende erfaring med å levere gulvløsninger med topp ytelse, og dette gjør oss til en perfekt langsiktig partner.

Pergo – enkel montering

Rask montering

Det er raskt og enkelt å legge Pergo-gulvene, takket være vårt unike klikksystem Perfect Fold 3.0™. Den stabile låsemekanismen reduserer risikoen for åpninger og høydeforskjeller og garanterer et jevnt gulv.

Pergo – enkel rengjøring og vedlikehold

Enkelt vedlikehold

Pergos innovative beskyttelseslakk gir gulvet god beskyttelse mot skitt, støv, flekker og slitasje. Dette gir et hygienisk gulv som rengjøres raskt og effektivt.

ULIKE TYPER GULV

Ulike rom har ulike funksjoner og krever derfor ulike typer gulv. Vinyl- eller laminatgulv er mest praktisk for rom som er utsatt for mye slitasje, som entreen og kjøkkenet. Begge gulvtypene er ekstremt holdbare og tåler slitasje og fuktighet. Et vakkert parkettgulv er et utmerket valg for stuer og soverom, som vanligvis er mindre utsatt for hard behandling. Parkettgulv gir rommet en varm, naturlig følelse, og parketten er lett å kombinere med de fleste interiørstiler.

Anbefalte gulvtyper:

KJØKKEN

Vinyl
Vanntett laminat


SOVEROM

Klasse 32 laminat
Tre


GANG

Vinyl
Vanntett laminat


STUE

Tre
Klasse 33 laminat


KONTOR

Vinyl
Laminat


GULV FOR BOLIGPROSJEKTER – REFERANSER

BeLodge Apartment

Barcelona
Aregroup

AreGroup

Bourscheid

Leiligheter i Oakley Square i London

London

22 nye boliger i South Derby

Swadlincote

Kingsbridge House

Kingsbridge