Tekniske egenskaper vinylgulv

Våre vinylbord og -fliser består av 5 forskjellige sjikt, og hvert enkelt er utformet formålstjenlig slik at gulvet skal ta seg flott ut år etter år. Takket være denne flersjiktsstrukturen er gulvene svært slagfaste for å forebygge hakk.

Vinyl flooring technical features

Flersjiktsstruktur av høy kvalitet

  1. Beskyttende TitanV™-lag for beskyttelse mot riper, flekker og slitasje
  2. Fint, trykt vinyldekorsjikt
  3. Svært slagfast vinylkjerne
  4. Ekstra stabiliserende sjikt som inneholder glassfiber
  5. Svært slagfast vinylbakside

Egenskaper


Enkel legging Enkel legging
PerfectFold™V-systemet gjør det raskt og enkelt å legge gulvet. Det er bare å vippe plankene på plass med en av de tre metodene, og du har et fiks ferdig gulv på null tid.

Slitasjebeskyttelse Slitasjebeskyttelse
Overflaten til Pergo-vinylen har en beskyttende finish som består av flere sjikt. Det beskyttende TitanV™-sjiktet beskytter mot riper, flekker og slitasje og gir svært enkelt vedlikehold.

TrinnlydsdempingTrinnlydsdemping
Det myke vinylgulvet reduserer trinnlyd og gir en stille og komfortabel gåopplevelse.

Slagfasthet Slagfasthet
Pergos vinyloverflate er bygd opp av flere sjikt. I kombinasjon med det kompakte kjernematerialet gir dette gulvet høy slagfasthet og lav mottakelighet for varige merker – og beskytter det dermed mot mulige skader.

Kontorstolhjul Kontorstolhjul
Flersjiktsoppbygningen til Pergo-vinylen er, i kombinasjon med egenskapene til kjernematerialet, utviklet for å tåle påkjenningene fra kontorstoler. Bruk stolhjul for harde gulv. I typiske kontormiljø brukes beskyttende plate på gulvet.

Brannbestandighet Brannbestandighet
Pergos vinylgulv har en naturlig høy brannbestandighet. De er utviklet spesielt for å oppfylle alle europeiske krav til gulv som skal legges i rømningsveier og forsamlingslokaler.

Vannbestandighet Vannbestandighet
Vårt fuktbestandighetssystem kombinerer kjernens gode egenskaper med en sterk og tett klikkfuge. Dette gir Pergos vinylgulv en motstandsdyktighet mot vann som er blant de beste på markedet.

Hygienisk Hygienisk
Et Pergo vinylgulv gir bedre hygiene og gjør det lettere å holde hjemmet rent. Den forseglede overflaten hindrer bakterievekst og bidrar til redusert behov for kjemiske rengjøringsmidler.

Enkelt underhåll Enkelt vedlikehold
Pergos beskyttende overflatesjikt TitanV™ er motstandsdyktig overfor skitt, noe som gir redusert vedlikehold og enkel rengjøring. Den solide og sikre klikkfuge-designen bidrar også til å hindre at skitt trenger ned i fugene