Tilpass ditt kommersielle gulv

Pergo-gulvenes mange tilpasningsmuligheter gir deg frihet til å designe ditt eget tilpassede kommersielle gulv. Du kan utforske utallige unike design fra standardutvalget vårt, som omfatter tre kategorier kommersielle gulv i et mangfold av farger, teksturer, plankestørrelser med mer. Pergos eksklusive tilpasningsmuligheter lar deg komme med ideer og skape nye kombinasjoner. Bytt dekor, format, struktur og/eller glansgrad. Legg til eller fjern fasede kanter. Bruk fantasien!

pergo-gulv i butikker maison du monde

Match gulvet og møblene for å skape mer helhetlige rom

Maisons du Monde, en europeisk møbel- interiørkjede, har fargetilpasset gulv som passer perfekt til utvalget av møbler og pyntegjenstander fra hele verden. Vi gir deg tilpasningsmuligheter slik at du kan designe et gulv som matcher interiøret perfekt og skaper en sømløs visuell opplevelse.

pergo-gulv i kontoret til stabæk fotball

Matche gulvet og bedriftens profil

Da Stabæk Fotball skulle legge nytt kontorgulv, valgte de et laminatgulv designet til å se ut som en gressmatte i klubbens farger. Kunne du også tenke deg å matche gulvet og varemerket for å skape et eksklusivt preg? Kontakt oss tidlig i planleggingen for å få de beste mulighetene.

Bruk alle tilpasningsmulighetene for å skape unik design

Da Seat ba oss hjelpe dem med å designe et nytt gulv til utstillingsrommet, lagde vi et eksklusivt gulv med et sjakkmønstret racingflagg. Det er stilig og frekt, men likevel sterkt nok til å tåle en 1500 kg tung bil. Husk at tilpasning ikke bare handler om farger, men også om å definere unike formater eller endre tekniske egenskaper for å oppnå et helt unikt utseende og spesielle ytelser.


Kontakt oss