Våningshus – Hotel Langhe

Oppussing av typisk L-formet våningshus fra midten av 700-tallet som ligger midt i det fantastiske Langhe-landskapet som står på UNESCOs verdensarvliste. Våningshuset ligger på en tomt på omtrent 3 hektar, der det i hovedsak dyrkes druer, hasselnøtter og andre nøtter.

I oppussingen ble det tatt behørig hensyn til bygningselementene, den opprinnelige strukturen og materialene som er typiske for tradisjonen i Piemonte-regionen. Nadia Minazzo er en av eierne og dessuten arkitekten som førte tilsyn med oppussingen og designen av interiøret i våningshuset.

 

Pergo Sensation Modern Plank var den perfekte løsningen for dette prosjektet. Hytteeikdesignen gir en overflate med naturlig utseende, som også er vannbestandig ("AquaSafe"), og design og farge passer perfekt til interiøret og møblene i de forskjellige rommene.


Dette prosjektet
  1. Kategori: Klasse 32 Italia Laminat Interior image Hotell
  2. Land: Italy
  3. Poststed: Neive
  4. År:  2018
 

Beslektede referanseprosjekter