Studentboliger ved Durham-universitetet

Nybygde studentboliger ved Durham-universitet er det siste bygget som har benyttet seg av utvalget av kommersielle gulf fra Pergo. Det ble brukt over 2800 m2 med luksusvinyl i forskjellige stilarter, fra eik og furu til betong og skiferstein.

Allsidighet var virkelig slagordet for denne siste installasjonen. Ikke færre enn fire Pergo-designer ble brukt i de aktuelle bygningene, blant annet betong med innslag av oksidert metall, svart Scivaro-skifer og grå naturminneeik i resepsjoner, trappeoppganger og fellesområder som spisesaler. Lysegrå hyttefuru var imidlertid den største stjernen, ettersom over 2000 m2 av denne designen ble spesifisert for bruk i de 109 ettromsleilighetene der studentene skal bo.

Alle fire dekorer er å finne i Pergos Premium Click-vinylportefølje, noe som betyr at flere forskjellige utseender kan velges med samme ytelsesnivå, noe som er en sjeldenhet i én enkelt LVT-kolleksjon. De forskjellige utseendene har alle et slitesterk og rengjøringsvennlig TitanV-slitelag, sammen med 20-års garanti, hvilket betyr at de er klar til å tåle mange tunge skritt og derfor opprettholde sin slående og moderne estetikk i lang tid fremover.

Dette prosjektet
  1. Kategori: Storbritannia Vinyl Multi-housing
  2. Land: UK
  3. Poststed: Durham
  4. År:  2016
 

Beslektede gulv

Beslektede referanseprosjekter