Møbelbutikken Boligna

Ved oppussing av møbelbutikken, var det behov for et robust gulv som ville vise frem butikkens designmøbler på beste måte. Pergo-gulvet som ble valgt tar hensyn til disse behovene. Det har et bonderomantisk utseende, en varm, trelignende følelse og en slitestyrke som gjør at det vil holde i et helt liv.

Møbelbutikken inneholder og viser frem mange forskjellige møbeltyper, så det var viktig at det nye utseendet gjorde det mulig for spesialartikler å stikke seg ut og andre å føye seg inn. Etter å ha sett på prøver fra forskjellige leverandører, bestemte Boligna-teamet seg for Sand Beach Oak, en vinyl med masse karakter og en myk finish. Materialet innfrir deres behov. Det virker naturlig, men likevel stilig og er enkelt å holde vedlike

Ettersom det flyttes mye på møbler hos Boligna, må butikkgulvet kunne motstå stor belastning. Et stort antall kunder besøker butikken hver eneste dag, noe som øker kravene til slitestyrke. Pergo-gulvet er imidlertid klar for utfordringen, selv etter at alt er blitt flyttet på.

Dette prosjektet
  1. Kategori: Klasse 32 Belgia Vinyl
  2. Land: Belgium
  3. Poststed: Poperinge
  4. År:  2017
 

Beslektede gulv

Beslektede referanseprosjekter