Bistronomi i Improviste

Improviste, restauranten til David Selen, ligger unikt plassert i fjerde etasje i et nytt kompleks med utsikt over veddeløpsbanen i Waregem. Konseptet er også unikt, takket være kokkens fokus på "bistronomi", eller gastronomisk kjøkkenkunst med enkelhet. Det uvanlige konseptet trengte et uvanlig miljø og design. Alle bordene i restauranten har utsikt over veddeløpsbanen og det som skjer på kjøkkenet. Gitt overfloden av lys, er interiøret designet med mørkere sjatteringer med strøk av gull.

Når det gjelder gulvbelegg, har restauranten valgt Pergo Modern Plank i mørk elveeik. Dette gir en landsens preg kombinert med egenskapene til vinyl, som med topplaget "Titan V" er bestandig mot riper, merker og slitasje, og det brukervennlige "PerfectFold V"-klikkesystemet. Et bærekraftig gulv egnet for intensiv bruk.

Dette prosjektet
  1. Kategori: Klasse 32 Belgia Vinyl Restaurant
  2. Land: Belgium
  3. Poststed: Waregem
 

Beslektede referanseprosjekter