ReadyFit® – Rent, raskt og stille

Med ReadyFit® går monteringen av Pergo-gulvet på 1–2–3. En høyteknologisk skanner måler hvert rom nøyaktig slik at vi kan levere planker som er kuttet etter målene. Så er det bare å følge den tilpassede layout-planen og klikke sammen plankene. Takket være denne nye teknologien går monteringen minst to timer raskere. Den innovative monteringen er dessuten stille og støvfri slik at du kan jobbe på steder som allerede er i full drift. Uten saging, støv eller bekymringer. Klar?

Fordelene med ferdigkuttede planker

energieffektivitet

To timer raskere montering

pergo readyfit-fart

Bli raskere ferdig med prosjektene og løs problemet med knapp arbeidskraft

energieffektivitet

Jobb hvor som helst: Monteringen er helt støv- og støyfri

Slik fungerer det

MÅLING

Alle rom måles med en 3D-skanner, et nettbrett med spesialisert Pergo-programvare og andre måleverktøy. For å gjøre dette trenger du en dags opplæring ved Pergo Academy. Dette er gratis. Alle rom må måles minst én uke før monteringen er planlagt, og alle dører og trapper må være montert. Målingen utføres enten av montøren eller en ekstern aktør. Gjennomsnittsprisen for målingen er 1 €/m² (avhenger av formen på rommene).

TILPASSET MONTERINGSPLAN

Vi leverer en tilpasset monteringsplan for hvert rom som er skannet. Planen har unik nummerering som tilsvarer hver eneste planke.

Pergo Readyfit – skanner

1. MÅL

Mål hvert rom med en 3D-skanner. Du kan velge mellom flere målingsalternativer.

Pergo Readyfit – plan

2. SAG

Vi lager en tilpasset layout-plan og kutter plankene.

Pergo Readyfit – klikk

3. KLIKK

Følg layout-planen og klikk de nummererte plankene sammen.

pergo modular building floors

Vannbestandig

Aqua Safe-teknologien gjør gulvet vannbestandig – selv i fasene. Uten denne unike teknologien kan laminatgulv svelle, eller kantene kan heve seg.
pergo pro retail

Ekstremt slitesterkt

TitanX™ er en flerlagsteknologi som omfatter beskyttende topplag av aluminiumoksid-partikler, som gir overlegen slitestyrke og ripebestandighet, kombinert med spesielle støtbeskyttende lag og en høykvalitets fuktighetsbestandig HDF-kjerne.
pergo hotel flooring

Naturlig bærekraftig

Pergo var det aller første gulvet som oppnådde det Nordic Ecolabel Nordic Swan og European Ecolabel sammen med andre sertifikater og kvalitetskrav.