W.G. Morgan Hotel i Vilvoorde legger grunnlaget for en vellykket modernisering

13. april 2015

Helt siden 1987 har W.G. Morgan Hotel i Vilvoorde i Belgia stått for lokaler til trening, hotellopphold, konferanser og andre arrangementer, til bruk for idrettsutøvere så vel som forretningsfolk. I tillegg til topp moderne idrettshaller og treningssentre, har også W.G. Morgan Hotel 35 hotellrom, restaurant, en koselig kafeteria, flere møterom og mye, mye mer. I 2014, ble det besluttet at W.G. Morgan Hotel skulle oppgraderes for å favne et større publikum. Senteret valgte Pergo som sin gulvpartner.

Tanken bak var enkel, men genial: 10-års garanti sier noe om hva slags kvalitet og service Pergo står inne for.

“For å trekke flere kunder til W.G. Morgan Hotel, var det helt nødvendig å modernisere hotellrommene, kafeteriaen og møterommene våre”, forklarer Marc Staelens, Manager ved W.G. Morgan Hotel. “Siden gulvene er en vesentlig del av oppussingen og moderniseringen, så vi etter gulv som var både estetisk vakre og svært slitesterke. Vi følte at Pergos laminatgulv var rette produkt. At gulvene kommer med 10-års garanti var det som avgjorde saken, for slike forpliktelser påtar man seg ikke om ikke laminatgulvene er av førsteklasses kvalitet.”

Slitesterke og estetisk vakre

W.G. Morgan Hotel la lista høyt når det gjelder kvalitet og estetikk. “Vi bestemte oss for å bruke Pergos stilige laminat i Svart Eik, Plank i hotellrommene våre”, utdyper Marc. “Ikke bare skaper de en slående kontrast mot de hvite veggene og møblene, men gulvene er også kjappe å rengjøre, uten å etterlate disse grelle hvite stripene. Akkurat det er jo et poeng når man driver hotell, og har veldig liten tid til å klargjøre rommene, samtidig som gjestene på sin side forventer at gulvet er skinnende rent.”

“Som om ikke dét var nok”, legger Marc til, “tok vi også mål av oss til å lydisolere rommene. Pergos Professional Soundbloc underlag viste seg å være perfekt for å eliminere trinnlyder, og sørge for at gjestene våre får en god natts søvn. I de rommene som ligger rett over badstufasilitetene våre, gir dessuten underlaget en nødvendig beskyttelse mot skader forårsaket av varme og damp herfra.”

Professional Soundbloc underlag viser seg å være perfekt for å eliminere trinnlyder, og sørger for at gjestene våre får en god natts søvn.

Fullstendig klar for riper

Hundrevis av mennesker som kommer og går hver dag, kofferter som dras gjennom rommet, høye hæler og paraplyer: enkelte gulv har mer å stri med enn andre! Slik er det også her ved W.G. Morgan Hotel. “Heldigvis er Pergos laminatguv ekstremt slitesterkt og motstandsdyktig mot riper”, sa Marc. “Både i hotellrommene og møterommene har gulvene vært i bruk noen måneder allerede. Jeg forventet å se noen riper, men har til dags dato til gode å finne en eneste en!”

Utallige valgmuligheter

W.G. Morgan Hotel hadde et tydelig konsept i tankene da oppussingsprosessen var kommet til kafeteriaen. “Målet var å skape tre visuelt forskjellige områder”, forklarer Marc. “En trendy bar, en avslappet lounge og en flott restaurant. For å gjøre det hele så innbydende som mulig, — også for dem som ikke er spesielt interessert i idrett — valgte vi mango-farger på møbler og annet interiør. Vi trang dessuten et gulv som ville passe i alle de tre ulike områdene, og bestemte oss derfor for Pergos Valnøtt Elegant med eksklusivt utseende og silkebløt finish.” “I møterommene ønsket vi et gulv som ville passe godt sammen med de mørke bordene vi allerede hadde”, fortsetter Marc. “Med tusenvis av sjatteringer og farger å velge blant i Pergos sortiment MÅTTE vi bare finne det rette: Grå Fjelleik Plank.” Disse gulvbordene har et klassisk preg, samt styrken til å motstå slitasjen en slikt møterom representerer.

Å overstige forventningene

“Vi har fått fantastisk positive tilbakemeldinger”, avslutter Marc. “Både på gulvene og oppussingen av senteret. Jeg var dessuten kjempefornøyd med gulvleggerne Pergo anbefalte. De var svært profesjonelle og godt forberedt. De ble tilogmed ferdige med jobben — å legge over 800 m² laminat — en dag tidligere enn planlagt! Snakk om godt partnerskap!”

Gulvleggerne ble ferdige med jobben — å legge over 800 m² laminatgulv — en dag tidligere enn beregnet

Vil du vite mer?

Se hva Pergo kan tilby bygge- og oppussingsprosjekter. Ta kontakt med oss, og få skreddersydde tips og råd til dine prosjekter, helt uten forpliktelser.

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt, nyvinninger og inspirasjon fra Pergo.

Abonnèr

Ta kontakt med oss: