Pergo entrer scenen ved Vine Hall School.

19. desember 2014

Oppussingen av scene og sal ved skolen Vine Hall i Øst-Sussex krevde sterke egenskaper av gulvet som skulle brukes, og passet dermed som hånd i hanske for Pergo Original Excellence laminatgulv.

125 kvadratmeter Original Excellence i 3-stavs Bøk Supreme, ble lagt på scenen, og er nå et gulv som er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde. Gulvet danner også en perfekt bakgrunn for sceneopptredener, og lar skolens mange stjerner fremheves. Pergo laminiatgulv ble anbefalt av en av Storbritannias ledende teaterkonsulenter, Theatretech, som hadde god erfaring med Pergo fra tidligere. Original Excellence-gulvet tåler en trøkk og krever minimalt vedlikehold, og var dermed en god match for skolens behov.

Pergo tilbyr 84 laminatgulv i tre ulike kvaliteter, slik at det er enkelt å velge riktig gulv etter behov, og samtidig få det utseendet man ønsker. Original Excellence er et gulv i klasse 33, har livstidsgaranti og passer for utfordringene i hverdagen. Gulvet er utstyrt med TitanX™ avansert overflatebeskyttelse, så vel som PerfectFold™ 3.0 - limfri klikkløsning som gjør det enkelt å legge.

I tillegg til å være antistatisk, har TitanX™ Advanced partikler av aluminiumoksid i overflaten for å kunne gi høy slitestyrke og dermed tåle stor trafikk. Pergo-gulvene med TitanX™ Advanced har et ekstra overflatesjikt mot riper, hvilket gjør dem til et av de mest holdbare og slitesterke gulvene som finnes, og tøft nok til å tåle å bli brukt i sterkt trafikkerte lokaler.

Det var enkelt for oss å anbefale Original Excellence, fordi vi visste at gulvene leverer på både utseende og kvalitet, og det var nettopp det denne flittige brukte scenen og salen ved skolen behøvde.

“Vi etterspurte bruk av Pergos laminatgulv, fordi skolen stilte som krav at gulvet måtte ha både stil og styrke. Siden vi har strålende erfaring med Pergos produkter, var det ingen sak å anbefale gulvet Orignal Excellence. Det var aldri noen tvil om at gulvet ville levere varene i både stil og styrke, slik skolen krevde for dette velbrukte lokalet.” forklarer Mick Way ved Theatretech.