Besøk oss på Sleep Event 2014, i hjertet av London.

13. oktober 2014

For første gang vil Pergo være tilstede ved Sleep Event, og det gleder vi oss til. Vi ønsker deg hjertlig velkommen til stand G1 i Business Design Centre i London, 26. og 27.november.

Ved å bygge et hotell i miniatyr vil vi guide deg gjennom ulike gulvløsninger for resepsjonen, lobbyen, soverommet og badet. Målet er å vise deg hvordan laminat-, tre- og vinylgulv sammen kan skape en inspirerende og gjestfri atmosfære i hotellet.

Med 84 ulike dekorer å velge blant i Klasse 32, 33 og 34, er vi ikke redde for å si at Pergo har stort rom for kreativitet, og er en av få produsenter som kan tilby en løsning som fremstår fri for skjøter, uansett bruksområde og behov.

Med vinylgulv i Klasse 32 og 33 kan man få vanntette løsninger for bad og områder med høy trafikk, og man kan dessuten spesialdesigne tregulv.

Colm McGarry, Salgssjef Storbritannia, Pergo

Sleep-messen gir oss en fin sjanse til å vise designere innen hotellsektoren hvilke muligheter Pergo står for! Pergo er hjernen bak laminat-gulvet, og har nå en bred portefølje å vise frem hva angår bruksområder og design. Et Pergo-gulv kan løfte hele interiøret, og samtidig stå for et fantastisk stilig gulv som på alle områder tilfredsstiller de krav en har til gulv i et travelt hotell.

Vi har allerede bred erfaring med installasjoner i hotellbransjen. Her er noen av våre prosjekter: Grand Hyatt i Beijing, Hotel Carnival i Venezia and Hotel Oceania i Frankrike. Du er hjertlig velkommen til å kikke igjennom våre referanser.
Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev, og få siste nytt, anbefalinger, nyvinninger og inspirasjon fra Pergo.

Abonner

Ta kontakt med oss: