Fortell oss hva du synes om den nye websiden vår!

3. oktober 2014

Spennende tider for Pergo!

Som du kanskje har hørt allerede, har vi satt sammen et sterkt team med eksperter innen salg, markedsføring og produktegenskaper, som spesialiserer seg på markedet som omfatter kommersielle miljøer.

Vi fikk stadig tilbakemeldinger om at vår kunde-webside ikke helt møtte de standarder og forventninger kunder, arkitekter, entreprenører og andre fagfolk hadde til den. Derfor bestemte vi oss for å starte på ny frisk! Dette innebærer en flunkende ny webside, men med den samme kundeservicen og fagkunnskapen som før.

Vi har gjort alle tilgjengelige dokumenter enkle å finne og laste ned. Både tekniske spesifikasjoner, garantier og sertifikater er lastet opp, og en ny søkemotor bygget, slik at du enkelt og greit kan finne det du leter etter. Den nye websiden gir deg mulighet til å sammenligne design og spesifikasjoner for forskjellige typer Pergo gulv; vinyl, tre og laminat.

Denne websiden har et responsivt design og passer for alle mobile enheter, uavhengig av skjermstørrelse, slik at du når som helst kan søke opp informasjon om Pergo, gulv og installasjon.

Vi håper den faller i smak! Ikke nøl med å gi oss tilbakemeldinger av alle slag, slik at vi kan fortsette utviklingen og forbedre oss ytterligere. Send oss en e-post, legg igjen en kommentar på Facebook eller Twitter.

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev, og få siste nytt, anbefalinger, nyvinninger og inspirasjon fra Pergo.

Abonner

Ta kontakt med oss: