Miller Homes - plankekjøring for Pergo

25. juni 2015

Den ledende entreprenøren, Miller Homes, velger Pergos vakre og praktiske laminatgulv, fordi de ønsker det ypperste i estetikk og slitestyrke til deres nyeste prosjekt i Brahead i Glasgow.

Utbyggingen omfatter 100 boliger, og når dette 5 år lange prosjektet nærmer seg ferdigstilling, gjør de lykkelige huseierne seg klare til å flytte inn i sine nye hjem, hvor de selv har valgt dékor og innredning fra Pergos kolleksjon av laminatgulv, Living Expression.

Vi ønsket å tilby kundene noe annerledes; noe som ville gi dem et gulv med både stil og styrke.Pergo ble valgt som samarbeidspartner, både av Miller Homes' salgssjef og Graeme Walker ved Classique Flooring. De mente begge at nettopp Pergo var best skikket til å kunne tilby de nye huseierne den perfekte miksen av stil, komfort og styrke.

Kolleksjonen Living Expression har 10 ulike design å velge i, og noe for enhver smak. Samtidig er man sikret utmerket slitestyrke og uslåelig ripebestandighet. Living Expression leveres med TitanX-overflate og 25 års garanti, og dermed en egen evne til å motstå hektisk familieliv og en aktiv livsstil. Et åpenbart valg, med andre ord.

Graeme Walker ved Classique Flooring, utdyper: “Vi ønsket å tilby kundene noe annerledes; noe som ville gi dem et gulv med både stil og styrke. Pergos Living Expression-gulv, med alle sine attributter, valgmuligheter og fordeler ble snart utpekt som en god match til dette ettertraktede prosjektet. ”

Pergos laminatgulv kombinerer prima konstruksjon med enkelt vedlikehold og slående utseende, som alle er viktige elementer når man investerer i et gulv som skal tåle tidens tann. Gulvet man velger kan være tungen på vektskålen i et nybygd hus, og dette er Graeme svært klar over: “Med Pergo kunne vi tilby 10 fantastiske farger og dekorer til de potensielle huseierne, alt fra denne ene kolleksjonen - Living Expression. Det var viktig for oss at vi hadde noe for enhver smak, samtidig som vi ville unngå at noen opplevde valgets kvaler som problematiske. ”.

Valnøtt, Elegant og Eik, Natur var de mest populære gulvene, og dekker tilsammen omtrent 70% av arealene i de nybygde husene.“Alle kundene valgte Pergo i de åpne arealene som stue, spisestue og gang, mens enkelte også ville ha Pergo-gulv installert på soverommet. Valnøtt, Elegant og Eik, Natur var de mest populære gulvene, og dekker tilsammen omtrent 70% av arealene i de nybygde husene. Vi er SÅ fornøyde med hvordan det hele ble til slutt, og vi har huseierne med oss når vi sier dette! ” avslutter Graeme.

Living Expression laminatgulv fra Pergo er ideelt til stort sett alle rom i hjemmet, og har mange valgmuligheter i trendy design og slitesterk, høy kvalitet. Miller Homes er ikke den første entreprenøren som nyter fordelene av Pergos teknologi og utvikling, og med så gode resultater som i dette prosjektet, er de helt sikkert ikke den siste.

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt, nyvinninger og inspirasjon fra Pergo.

Abonnèr

Ta kontakt med oss: