Pergo lanserer neste generasjons vinylgulv i luksusklassen

17. januar 2015

Pergo lanserer en ny kolleksjon i serien Luksus Vinylplank og -fliser. Denne er designet med tanke på super-rask installasjon, og det er det patenterte klikksystemet Perfect Fold™ V, som gjør at denne luksusutgaven av vinylgulv er enklere og raskere å legge enn noen gang.

Ingenting kan overlates til tilfeldighetene når man skal lage et skikkelig gulv. UNILIN investerte over 400 millioner kroner i et nytt og ultramoderne fabrikkanlegg i utviklingen og produksjonen av Luksus Vinylplank og -fliser.

Raskere og enklere enn noen gang

Den avanserte teknologien bakt inn i det siste innen vinylgulv i luksusklassen gjør leggingen av gulvet uhyre brukervennlig. Klikksystemet med not og fjær gir uvanlig god tilpasning og krever minimal ekspansjonsavstand. Gulvleggerne klikker ganske enkelt gulvplankene sammen ved hjelp av klikksystemet, eller de kan koble dem sammen horisontalt.

Det er et par andre klikksystemer på markedet, men ingen er i stand til å ta opp kampen med Pergo når det kommer til hurtig og enkel installasjon.Pieter Buyck, leder for avdelingen for Luksus Vinylplank og fliser ved UNILIN, sier dette om UNILINS nyeste oppfinnelse:

“Gulvleggerne trenger ikke engang hammer for å slå plankene på plass - det holder å bruke tommelen. UNILIN har søkt patent på denne banebrytende installasjonsteknikken, som har svært få konkurrenter på markedet. Pergo er overlegne når det gjelder rask og enkel gulvlegging.”

Flere nyvinninger under overflaten

Enkel installasjon er ikke det eneste dette nye Pergo-produktet har å skilte med. Komfort og lettvint vedlikehold var også viktige elementer i designprosessen. Pieter Buyck forklarer:

"Våre vinylgulv i luksusklasen er mer ripebestandige grunnet Titan™V-overflaten, som virkelig leverer. Gulvene er jevne, glatte og føles varme, samtidig som de har en matt og naturlig finish. At overflaten er fullstendig forseglet levner skitt og flekker ingen sjanse, og gjør rengjøringen til en lek.”

Gulvene er jevne og glatte, og føles varme. Samtidig har de en matt og naturlig finish.Full kontroll med eierskap i hele verdikjeden

UNILIN har investert over 400 millioner kroner i den nye fabrikken som skal produsere vinylgulv i luksusklassen. Det ultramoderne produksjonslokalet i Wielsbeke i Belgia kan produsere 6 millioner kvadratmeter gulv årlig. Den geografiske plasseringen av fabrikken sørger for bedre service og kort produksjonstid.

Pieter Buyck forklarer nødvendigheten av et nytt produksjonslokale:

“Luksus vinylplank og -flis er et forholdsvis nytt produkt, som raskt øker i popularitet. Dette markedet står overfor en voldsom vekst, og dette vil vi i UNILIN være med på. Men, vi kan ikke overlate halvparten av jobben til noen andre. Vi ønsker full kontroll over hele produksjonsprosessen, fra råmaterialer frem til ferdige og pakkede produktet. Dette er den eneste måten å gjøre det på om vi skal oppnå de resultatene vi ønsker.”

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt, nyvinninger, referanser og inspirasjon fra Pergo.

Abonnèr

Kontakt oss: