Trendy betong-look i Lola Roses nyoppussede hovedkontor

18. juni 2015

Med filosofien om ‘luksus på budsjett&rsquo, er Lola Rose nå viden kjent som en av Storbritannias ledende produsenter av smykker og tilbehør. I forbindelse med oppussing av hovedkontoret deres, kontaktet firmaet Pergo for å få fatt i et gulv som var stilig nok til å akkompagnere merkenavnet Lola Rose.

Med mange tiårs erfaring når det gjelder produksjon av tregulv, laminatgulv og vinylgulv for ulike forretningslokaler har Pergo vist seg å være en ideell samarbeidspartner. Vi leverer nok et eksempel på at luksus og et sprekt utseende ikke behøver å koste skjorta. I dette tilfellet var det Living Expression laminatgulv i fargen Betong, mellomgrå som ble valgt, og som leverer den rette kombinasjonen av komfort, slitestyrke og enestående utseende.

Gulvet ble lagt i vår direktørbolig, og direktøren selv ble forbløffet over hvor slitesterkt gulvet er, og hvor enkelt det er å rengjøre og vedlikeholde.


Arealer over store deler av bygningen trengte en trendy gulvløsning, og 250 kvadratmeter Betong, mellomgrå ble lagt i hovedkontoret, designstudioet og utstillingslokalet, som strekker seg over to etasjer og en trappegang. I utstillingslokalet var det spesielt viktig at gulvet var med på å gjøre et godt førsteinntrykk, da det er her man tar imot innkjøpssjefene fra de store og kjente varehusene, så vel som små og eksklusive boutiques.

Anna Green ved Lola Rose, var leder for prosjektet, og utdyper hvorfor Living Expression Betong, mellomgrå var det mest optimale valget: “Gulvet ble brukt hjemme hos vår direktør, og hun ble helt betatt av gulvets slitestyrke og hvor enkelt det var å rengjøre og vedlikeholde. Vi valgte betongmønsteret av den enkle grunn at vi ble dratt mot det moderne, enkle designet og kontrasten det ville skape mot de feminine smykkene våre. Takket være god kvalitet og komfort på laminatgulvet, kunne vi også få fordelene av en industriell look som var enkel og rask å installere. Vi kunne saktens fått den samme looken vi var ute etter hos andre fabrikanter, men disse løsningene var mer kostbare og ville tatt lenger tid å installere. Dette igjen ville påvirket prosjektets budsjett og deadline.”

Med enkelt vedlikehold, høy slitestyrke og upåklagelig utseende oppfylte Pergos Living Expression alle Lola Roses ønsker. Den industrielle, silkematte overflaten imponerte alle, det samme gjorde kort leveringstid. “Vi endte med å kjøpe gulvet gjennom Nagle Flooring, som tilbød svært grundig kundeservice og assistanse. Vi hadde uvanlig dårlig tid i dette prosjektet, men Nagle Flooring hadde ingen problemer med å overholde tidsfristene våre.”

Vi er helt fortapt i dette gulvet, og det gir oss akkurat det utseendet vi var på jakt etter!


Anna avslutter med å utbryte, “Vi elsker dette gulvet, og det er akkurat det vi var på jakt etter; moderne og røft, men uten den heftige prislappen eller overdrevne arbeidsmengden som følger med andre gulvløsninger.”.

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om hva Pergo kan bistå ditt nybygg eller renoveringsprosjekt med? Ta kontakt, og få skreddersydde råd og tips til ditt prosjekt, helt uten forpliktelser.

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt, nyvinninger og inspirasjon fra Pergo.

Abonnèr

Ta kontakt med oss: