Ligne Roset ønsker velkommen med Pergo i Heals varehus.

17. november 2014

Som en del av flyttingen av møbelprodusentenLigne Roset fra første til andre etasje i varehuset Heal's, kom London-firmaet Bluegroup Retail på banen for å samarbeide om innredningen av butikken Ligne Roset.

Drivved Eik

De to samarbeidspartnerne ble enige om å bruke Pergos Living Expression i Drivved Eik, plank gjennom hele annen etasje, for å skape et varmt, åpent og innbydende uttrykk i butikken. Bluegroup Retail har vært med på oppussingen av hele handlesenteret i Tottenham Court Road det siste halvannet året, og gjort sitt ytterste for å gi kundene attraktive rom og forfriskende shopping-opplevelser gjennom hele senteret.

Ligne Roset-utsalget er svært populært, og dermed også et bruksintensivt område av handlesenteret. Kravene til gulvet her var at det måtte være slitesterkt, men samtidig vakkert.

Mike Peach, Bluegroup Retail

Flere forskjellige gulvløsninger ble foreslått, og etter å ha diskutert pris, farge og kvalitet, ble det klart at Pergos laminatgulv kunne ta utfordringen på strak arm.

Med sine to meter lange og ekstra brede planker, samt faser på alle fire sider, er Living Expression i Drivved Eik med på å understreke følelsen av åpne rom og god plass. Fargen er blek eik, som gir en perfekt bakgrunn for Ligne Roset sine utsøkte møbler fra ulike møbeldesignere. Gulvet leveres med trestrukturen Genuine™, en lett polert struktur som følger treverket ned til de fineste detaljer, og gir gulvet sjarm og glød.

Pergos unike produksjonsmetoder for laminatgulv betyr at man kan velge mellom 84 utførelser i tre forskjellige kvalitetsklasser. Slik kan ethvert behov tilpasses. Med Living Expression (Klasse 32), Original Excellence (Klasse 33) og Public Extreme (Klasse 34) er det mulig å velge akkurat den utførelsen man liker best, uten at det går utover kvaliteten.

Kvalitet

Takket være den overlegne ripe-, slag- og slitasjebestandige TitanX, tåler Pergos laminatgulv mye og hard bruk. Det egenutviklede PerfectFold 3.0-leddet holder alt på plass, selv under de mest krevende forhold, og gjør likevel gulvet 30% raskere å legge.

Heal's har seks utsalg i Storbritannia, og har designet, produsert og solgt møbler i over to hundre år. Heal's er kjent for å støtte fremtidsrettet design og unge talenter, og var det første utsalgsstedet som viste frem matchende møbelsett til hele rommet. Heal's er uten tvil en av Storbritannias mest prestisjetunge interiørforretninger.

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om gulvløsninger for bruksintensive og offentlige områder, eller hvordan vi kan hjelpe deg med å få prosjektet ditt i mål, må du ikke nøle med å ta kontakt.