Lek og moro i et stilig Pergo-miljø i Legekæden leketøysbutikk

2. februar 2016

For tre måneder siden åpnet Legekæden en ny butikk i Vordingborg i Danmark. Med et gulvareal på 900 m² tilbyr butikken et rikelig utvalg leker til barn i alle aldre. For på en måte å dempe det fargesprakende utvalget i butikken, valgte Legekæden et stilig Pergo kommersielt vinylgulv i grått.

Legekæden har vært en av Danmarks ledende lekebutikkjeder i mer enn 30 år. Med rundt 40 butikker over hele landet vet denne leketøysforhandleren hvordan de skal glede og tilfredsstille barn i alle aldre med sitt store leketøysutvalg. En tur til Legekæden blir en ekte opplevelse der barna fritt kan teste og prøve ut mange av lekene i butikken.

Et imponerende Lego-utvalg

Legekæden åpnet sin nye butikk i en av Vordingborgs travleste handlegater for bare tre måneder siden. Inni leketøysbutikken – som har et gulvareal på 900 m² – vil ikke barna bare finne videospill, actionfigurer og kosedyr, men også et imponerende Lego-utvalg.

Vi ønsket et slitesterkt gulv som holder seg pent over tidEt pent gulv som holder seg

Det var to ting som var viktige da vi skulle velge et gulv til den nye butikken: høy slitestyrke og enkelt vedlikehold. Legekæden Vordingborg landet til slutt på vinylgulvet Grå Herregårdseik. Det nye gulvet lever opp til og overgår alle forventninger. “Det kommer hundrevis av kunder innom butikken hver dag. Vi ønsket et slitesterkt gulv som holder seg pent over tid. Med dette nye gulvet og Pergos lange garanti trenger vi ikke bekymre oss for slitasje”, sier Nickolai Jørgensen, butikksjef ved Legekæden Vordingborg. “En annen viktig faktor var det enkle vedlikeholdet. Med så mange barn innom butikken hver dag er det svært viktig for oss å kunne holde gulvene rene til enhver tid. Vi mopper ganske enkelt gulvene med en fuktig klut.”

En varm, koselig følelse

“Pergos vinylgulv gir butikken en varm og koselig følelse og ser fantastisk ut”, sier Nickolai. “Det gir også en beroligende effekt i en travel butikk der det meste har sterke farger”, sier Nickolai med et smil om munnen.

Pergos vinylgulv gir butikken en varm og koselig følelse og ser fantastisk utFinn ut mer

Vil du vite mer om kommersielle gulvløsninger fra Pergo? Ta kontakt med oss for å få mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt, referanseprosjekter, innovasjoner og inspirasjon fra Pergo.

Registrer deg

Ta kontakt med oss på: