Go Sport: Når hastighet er avgjørende

17. november 2014

Ved Pergo setter vi vår ære i å selge et gulv som er av markedets raskeste å installere. Muligens det raskeste av alle. Enkelte ganger blir selv vår tekniske avdeling overrasket.

Sterkt trafikkert, slitesterkt og tilnærmet vedlikeholdsfritt

Dette er scenariet for Go Sport i Heist-Op-Den-Berg i Belgia.

Helt fra starten av var dette et uvanlig prosjekt. Go Sport ville i utgangspunktet ha et pusset betonggulv. Gulvet måtte kunne tåle mye trafikk, være slitesterkt, lett å vedlikeholde og, ikke overraskende, se ut som betong.

Et slikt gulv tar lang tid å installere, og ikke minst tørke, og den offisielle åpningen av butikken nærmet seg med stormskritt.

Valget foretas

Her kommer Betong, Mellomgrå, klasse 34 fra Pergo inn i bildet. Et laminatgulv som oppfyller alle kundens krav, og litt til.

Dette moderne laminatgulvet i helleformat ser akkurat ut som et ordentlig betonggulv, men uten alle ulempene ved det. Det er enkelt å installere og mye mer komfortabelt enn betong. På toppen av det hele vil et laminatgulv skape en langt varmere atmosfære i butikken enn et kaldt, hardt betonggulv er i stand til.

Installer gulvet i vår kvalitetsklasse 34 - det beste på markedet - og du har et slitesterkt og solid gulv som tåler alle de kundene butikken måtte få. Nei, dette er ikke et billig reklametriks. Beviset får du her: 10 års garanti til Go Sport på alle slitasjeskader.

Vi behøver kanskje ikke nevne at Go Sports Butikksjef Peter Schroyen var henrykt..?

Og det var før gulvet var lagt!

Klart for installasjon

Vi visste fra før at gulvleggerne i F&S-gruppen var raske, og kunne garantere et førsteklasses resultat. Men, tatt i betraktning at dette var et digert prosjekt - hele 703 kvadratmeter med butikklokale - ønsket vårt tekniske team å titte innom for å se hvordan dag 2 av installasjonen bar i vei. Dersom det skulle være noen problemer ville det tekniske teamet være i stand til å bistå raskt og effektivt.

Lite ante de at gulvleggerne allerede hadde reist da teamet ankom! F&S-gruppen hadde gjort seg ferdig på under en og en halv dag, i stedet for de planlagte to. Det er gulvlegging i høy hastighet - hele 58 kvadratmeter i timen!

“Installasjonen av gulvet gikk lynraskt, noe som ga oss muligheten til å innrede butikken tidligere enn planlagt. Det reduserte stresset rundt åpningen av butikken en hel del for oss. ”

Peter Schrooyen, Butikksjef i Go Sport

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ønsker du å vite mer om Pergos gulvløsninger for offentlige og bruksintensive områder? Ikke nøl med å ta kontakt med Pergo-spesialistene.