Pergos teknologi brukt i vinylgulv vises frem under Innovations@DOMOTEX

13. januar 2015

Fra 17. til 20.januar 2015 går messen av stabelen i Hannover, og Pergo vil være på plass for å vise frem det nyeste innen gulv til kommersielle bruksområderDOMOTEX, verdens fremste handelsmesse for gulvløsninger.

Det vil bli reservert en plass i ‘Innovations@DOMOTEX’-området for en av Pergos nyheter, nemlig Luksus Vinylplank og -flis.

Innovations@DOMOTEX-konseptet gir arkitekter, interiørarkitekter og entreprenører en følelse for de nyeste trendene på markedet. Egne områder i messehallen er tilegnet eksepsjonelle nye produkter og konsepter. I år har Innovations@DOMOTEX valgt å rette søkelyset mot Pergos utsøkte Luksusplank og -flis. Du finner oss i messehall 6 og 9.

Luksusplank og -flis som skiller seg ut, produsert av Pergo

Hva var det som overbeviste juryen til å ta med UNILINs Luksusplank og -flis i Innovations@DOMOTEX? Pieter Buyck, Avdelingsleder ved UNILIN utdyper:

“UNILIN har med stor suksess tatt i bruk sine 20 år med kunnskap og erfaringer, og laget et velfungerende klikksystem som deretter er integrert i luksus-kolleksjonen. Resultatet er et klikksystem som er uhyre raskt, enkelt og pålitelig. Hele produksjonsprosessen har foregått internt i selskapet, og er designet av de samme folkene som står bak de populære Pergo-laminatgulvene. Og, det synes! Luksus-kolleksjonen har en super-matt finish, noe som gjør det vanskelig å skille dem fra ekte tre og stein. I tillegg er dette produktet mer ripebestandig og slitesterkt enn noe annet vinylgulv på markedet.”

Overflate-finishen er utrolig matt og naturlig, og det er vanskelig å se forskjellen på disse gulvene og ekte vare: altså tre og stein. Produktet er dessuten mer ripebestandig, slitesterkt og stabilt enn noe annet vinylgulv på markedetVinylen er produsert i UNILINs europeiske produksjonslokaler, som gir et unik trykk av eksepsjonelt høy kvalitet for luksus-kolleksjonen. Gjennom hele produksjonen, fra pulver til ferdig pakkede planker, etterlever man de strengeste krav til produksjonsmetode, materialer og kvalitet. Det ferdige produktet kan inneholde opptil 60% resirkulerte materialer. Kun bio-baserte og ftalat-frie mykgjørere (økologisk soyaolje) blir brukt i produksjonen. Alt avfall fra produksjonsprosessen blir resirkulert, og sagflis fra UNILINs laminat-fabrikk brukes som brensel til å produsere energi til anlegget. UNILINs luksus-kolleksjon vil stå på utstilling i messehall nr.6, rett ved siden av Pergos stand.

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt, nyvinninger, referanser og inspirasjon fra Pergo.

Abonnèr

Kontakt oss: