Tilpasse laminatgulvet

Våre omfattende tilpasningsmuligheter gir deg frihet til å designe ditt eget laminatgulv. Endre dekor, format, struktur og/eller glansnivå. Legg til eller fjern fasede kanter. Bruk fantasien! Kontakt oss tidlig i prosjektet, så hjelper vi deg å finne din unike gulvløsning fra Pergo.

laminate customisation

Volkswagens utstillingsrom ovenfor er et perfekt eksempel på et tilpasset gulv. Fargen på gulvet ble laget for å matche møblene perfekt, og det lagt til fasede kanter for å fremheve opplevelsen.

Hvis du har en bestemt idé, kan vi hjelpe deg å utvikle den. Hvis du ønsker mer inspirasjon, kan du se på noen av våre tilpasningsprosjekter.

Pergo customised laminate

Match gulvet til møblene for å skape mer helhetlige rom

Hos Maisons du Monde, en europeisk forhandler av stilige interiørartikler, er gulvet fargetilpasset og perfekt koordinert med deres utvalg av gjenstander og møbler fra hele verden. Med våre tilpasningsmuligheter kan du designe et gulv som står perfekt til interiøret og skaper en sømløs visuell opplevelse.

Pergo customised laminate at Stabaek

Tilpass gulvet til bedriftens merkeimage

Da Stabæk Fotball skulle velge nytt kontorgulv, valgte de et laminatgulv designet til å se ut som en gressmatte i sin egen hjemmefarge. Kunne du også tenke deg å matche gulvet til ditt merke for å skape et eksklusivt preg? Ta kontakt med oss tidlig i planleggingen for å få de beste mulighetene.

Seat customised showroom floors

Bruk alle tilpasningsmulighetene for å skape unike design

Da Seat ba oss hjelpe dem med å designe et nytt gulv til deres utstillingsrom, lagde vi et eksklusivt gulv av et sjakkmønstret racingflagg. Det er stilig og frekt, men likevel sterkt nok til å ta en 1500 kg tung bil. Husk at tilpasning ikke bare handler om farger, men også om å definere unike formater eller endre tekniske egenskaper for et virkelig unikt utseende og unike ytelser.