AC6 laminatgulv

AC6 laminatgulv, som åpner for spennende nye bruksmuligheter, har den høyeste klassifiseringen for slitestyrke og egner seg i svært tunge og intensive kommersielle miljøer.

AC6 kommersielle laminatgulv er nå en anbefalt løsning i offentlige rom med svært høy slitasje, for eksempel kjøpesentre, supermarkeder, store varehus, flyplassterminaler og buss- og togstasjoner.

I 2005 lagde Pergo et gulv som hadde så høy slitestyrke at EPLF (foreningen for laminatgulvprodusenter) måtte innføre en ny klassifiseringskategori, "AC6 klasse 34". Pergo Extreme AC6 i klasse 34 var ikke bare det første gulvet som gikk inn i denne kategorien, men det overgår standarden også i dag.

Eksempelreferanser for AC6 laminatgulv:

I en virkelig slitestyrketest i det svært tunge og intensive kommersielle miljøet ved sentralbanestasjonen i København, viste Pergo Public Extreme-laminatgulvet i klasse 34 at det tålte trafikken fra en halv million reisende.

Pergos laminatgulv i klasse 34 skaper en lys, stilig og moderne atmosfære i Volkswagens utstillingslokaler, der det enkelt tåler vekten av biler som kjøres inn og ut av utstillingen, med garantert langsiktig slitestyrke.

I stedet for polert betong spesifiserte Go Sport, en av Europas største distributører av sportsvarer, et Pergo laminatgulv i klasse 34 Pergo til sine butikkgulv, noe som overgår slitestyrken og utseendet til det mer tradisjonelle valget med god margin.