AC5 laminatgulv

AC5 laminatgulv kan trygt brukes i middels til tunge kommersielle miljøer.

Pergos AC5 kommersielle laminatgulv i klasse 33 tilfredsstiller ikke bare kriteriene for slitasje og støt i travle kommersielle områder, men overgår dem på alle nivåer.

Våre AC5 laminatgulv i klasse 33, som kombinerer stilig design med utmerket slitestyrke, er den perfekte løsningen der man kontinuerlig står overfor intensiv trafikk både fra gående og rullende i kommersielle miljøer.

Eksempelreferanser for AC5 laminat:

Privatskolen Vinehall krevde utmerket ytelse da vår AC5-laminat i klasse 33 ble valgt som nytt gulv i teateret. Med det attraktive, vedlikeholdsvennlige og slitesterke toppsjiktet har elevene nå det beste grunnlaget for å lykkes med fremføringene.

Med en visjon om å skape en koselig men samtidig moderne atmosfære for motebevisste kvinner, menn og barn, valgte den ledende skoforhandleren Avance Pergos kommersielle laminatgulv da de skulle oppgradere den største butikken i Belgia. De fikk det varme og moderne inntrykket de ønsket, og våre laminatgulv i klasse 33 er nå spesifisert for Avances store prosjekt med å pusse opp alle deres butikker.