AC4 laminatgulv

AC4 laminatgulv er en unik klassifisering som kan brukes både i boliger og i lette og middels kommersielle miljøer. Premium laminatgulv med AC4-klassifisering foretrekkes ofte i store boligbyggeprosjekter på grunn av den utmerkede slitestyrken.

Ved å velge AC4 kommersielle laminatgulv, med oppgraderte ytelsesnivåer, i boliger sikrer man kvalitet og pålitelighet. Kommersielle brukere ser også fordelene ved å innlemme inspirerende design og stiler man tidligere har forbundet med private boliger.

Eksempelreferanser for AC4 laminatgulv:

I det kjente varehuset Heal’s i London sørget Pergo for å fremheve elegansen ved Frankrikes ledende møbelmerke Ligne Roset. Det nye AC4-laminatgulvet skapte et stilig og innbydende uttrykk i hele butikken.

I Glasgow ble begeistrede nye boligeiere invitert til selv å velge ut sine egne dekorer i et boligprosjekt for 100 familier i regi av Miller Homes. Living Expression AC4 laminatgulv ga kommende boligeiere en perfekt blanding av stil, komfort og ytelse.

Utvikler V-Exsis, som fokuserte på moderne interiør og allsidig utforming, valgte Pergos store utvalg av AC4 laminatstiler og -finisher til 48 eksklusive leiligheter i Gloucester Place, London.