Pergo Rigid Vinyl for uregelmessige undergulv

Rigid Vinyl-gulv har en stiv komposittkjerne som gjør det mulig å legge planker og fliser på uregelmessige undergulv. To glassfiberforsterkede stive lag forhindrer telegrafering og bølging i gulvet, noe som gjør det perfekt for oppussingsprosjekter, uten å måtte fjerne for eksempel keramiske fliser. Mye mindre tidsforbruk og uten å måtte stri med støv og støy.
Best holdbarhet

Tekniske egenskaper

Rigid Vinyl-gulv har det beste fra begge verdener: de har overlegen ripe-, flekke- og slitasjebestandighet OG er lydabsorberende, myke og varme.

Undergulv

Uregelmessige undergulv

Stive klikk-vinylgulv har en stiv komposittkjerne som forhindrer telegrafering og bølging, noe som gjør det perfekt for oppussing uten behov for utjevning av undergulvet.

Kvalitetsnivåer

Kvalitetsnivåer

Alle kommersielle vinylgulv fra Pergo er tilgjengelig i to kvaliteter: Premium (klasse 32) og Optimum (klasse 33).

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.