Skolegulv

Å designe for utdanningssektoren handler om å få en holistisk tilnærming til bedre læremiljøer. Hvis man velger det rette gulvet, kan det få en direkte positiv virkning på ytelsen til eleven/studenten og lærerne.

Fra barnehager til universiteter – Pergo tilbyr en total skolegulvløsning med teknologisk avanserte laminat-, vinyl- og tresystemer som kan legges i ethvert utdanningsmiljø. Dedikerte konsulenter kan hjelpe med alt fra designutkast, tilpasninger og installasjon for garantert langvarig ytelse.

Hvorfor velge Pergo?
 • Opp til klasse 34/AC6
 • 340+ design
 • Brannklasse BfI-S1
 • Opp til 10 års garanti
 • Enkelt vedlikehold
 • Rask legging

Slitesterke skolegulv

Hvis man gjør kommersielle gulv spennende med skarpe, spennende farger, kan man inspirere de unge og stimulere fantasien. Spesialpedagoger ser også fordeler med spesielle detaljer.

Gode akustiske egenskaper er viktig for barn, da misoppfatninger kan føre til manglende forståelse, som igjen kan hindre den videre læringen. Eldre elever og studenter må også kunne konsentrere seg i stille studieområder.

Korte frister mellom timene til å bytte klasserom betyr korte, intense topper med mye trafikk i alle retninger. Korridorer og innganger vil kreve en høyere trafikkytelse enn de fleste klasserom.

Med Pergos gulv, som fås i ulike slitestyrker, kan man la et bestemt design eller tema flyte kontinuerlig gjennom hele utdanningsinstitusjonen.

Det fokuseres stadig mer på driftskostnader, noe som gjør varighet og vedlikeholdskostnader til viktige argumenter i prosjektspesifikasjonen. Våre gulv er raske og enkle å rengjøre, slik at selv de skarpeste fargene fortsetter å se nye ut, uansett hva de utsettes for.

Fasilitet 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl
Klasserom Anbefales Ok Ok
Haller/korridorer Ok Anbefales
Studentbolig Anbefales Ok Ok Ok
Spiseplasser Ok Ok Anbefales
 • 3-lags oppbygning med et beskyttelseslag
 • Behandlet med 7 lag med lakk eller 2 lag med olje
 • Kommersiell slitestyrke
 • Myk og komfortabel gåopplevelse
 • Vanntett

Rengjøring og vedlikehold

Pergos beskyttende overflater beskytter mot skitt, støv, flekker og ripemerker, slik at gulvet raskt kan rengjøres, også når det oppstår "uforutsette ting", for å hindre utvikling av bakterier og lukt.

Rask legging

Det unike klikksystemet Perfect Fold 3.0™ gir raskt og enkel legging av hver gulvtype. Den stabile låsemekanismen reduserer faren for åpninger og høydeforskjeller, noe som som gir sikre og jevne overflater. Alle gulv er behandlet for umiddelbar bruk.

Kommersiell garanti

Pergos gulv er laget for å vare. Standardgarantien for kommersielle gulv er på 3 til 5 år, og 10 år på forespørsel. Den omfatter saker som angår slitasje, flekker, falming, klikkfunksjon og begrensede vannproblemer.

Skolegulv – referanser

I den travle belgiske skoledagen skapte Pergo en moderne, luftig atmosfære ved Saint-Georges skole, slik at barna skulle føle seg hjemme. Privatskolen Vinehall i Sussex krevde utmerket ytelse da vår laminat skulle til pers. Det er kanskje ikke så mye løping i korridorene, men til og med det spanske utdanningsdepartementet ga Pergos gulv 10 av 10.