Hotellgulv

Spesifikasjoner for hotellgulv kan være litt av en utfordring. Her er det områder som er svært forskjellige fra hverandre når det gjelder trafikk og atmosfære. I tillegg ønsker man en konsekvent stil og tilnærming for gulvet i hele hotellet.

Pergo kan tilby hotelleiere og utformingsansvarlige en total gulvløsning Teknologisk avanserte laminat-, vinyl- og tresystemer for ethvert bruksområde i hoteller samt en dedikert konsulent som kan hjelpe med alt fra designutkast til installasjon for garantert ytelse.

Siste referanser i hotellgulv

Kommersielle hotellgulv

Ulike områder krever ulike løsninger. Et område med mye trafikk, slik som hotellobbyen, trenger et sterkere gulv enn gjesterommene, korridorene eller forretningsområdene.

Hotellgulvet bør flyte sømløst fra foajeen til baderommet, på tvers av alle trafikk- og ytelseshensyn, samtidig som man opprettholder en konsekvent følelse og karakter i omgivelsene. Vi kan gjøre det.

Denne kontinuiteten i designen kan også være en kostnadseffektiv løsning for åpne spesifikasjoner med trinnvise oppussings- eller oppgraderingsprogrammer.

Fasilitet 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl Tre
Resepsjon/lobby Anbefales Ok
Korridorer Anbefales Ok
Soverom Anbefales Ok Ok Ok Anbefales
Baderom Ok Anbefales
Forretningsområde Anbefales Ok
Vestibyle Anbefales Ok Ok Ok
Treningssenter Ok Anbefales
Restaurant/bar Ok Anbefales Ok Ok
  • Klasse 32, 33 og 34
  • TitanX™ avansert flersjiktsteknologi
  • BfIS1 brannklassifisering
  • 3-lags oppbygning med et beskyttelseslag
  • Behandlet med 7 lag med lakk eller 2 lag med olje
  • Kommersiell slitestyrke
  • Myk og komfortabel gåopplevelse
  • Vanntett

Rengjøring og vedlikehold

I tillegg til å ha maksimale hygienestandarder må hotellgulvene også være lette (og raske) å rengjøre og vedlikeholde.

Pergos gulv er designet til å motstå skitt, støv, flekker og ripemerker, for å gjøre vedlikeholdet og rengjøringen rask og enkel, for friske, plettfrie omgivelser hele døgnet.

Rask legging

Det unike klikksystemet Perfect Fold 3.0™ gir deg tre måter å legge gulvet på, noe som gjør hotellgulvet raskt og enkelt å legge i enhver situasjon. Klikksystemet PerfectFold™3.0 sikrer en stabil låsing og reduserer faren for åpninger og høydeforskjeller.

Kommersiell garanti

Pergos gulv er laget for å vare. Standardgarantien for kommersielle gulv er på 3 til 5 år, og 10 år på forespørsel. Den omfatter saker som angår slitasje, flekker, falming, klikkfunksjon og begrensede vannproblemer.

Hotellgulv – referanser

Gulvet er en vesentlig del av hotellets generelle interiørutforming, enten det formidler et varemerke eller de fortryllende omgivelsene hotellet ligger i.

Hoteller over hele verden har utnevnt Pergo til sin foretrukne gulvpartner, fra å formidle en følelse av varm profesjonalisme for Oceania Hotels til å fange inn den kulturelle spenningen der øst møter vest ved Beijings luksuriøse Grand Hyatt. Ved Hotel Carnival Palace i Venezia bidro Pergo med å blande romantisk samtidseleganse med det praktfulle sofisteri av ekte venetianske møbler.