Butikkgulv

Gulvet er det hardeste arbeidselementet i et butikkmiljø. Fra å gi et flott førsteinntrykk i nye butikker og etter oppussinger, til å takle de daglige kravene og den ekstreme trafikken i salgsperiodene.

Butikkgulvet må være innbydende og gi designerne frihet til å gjøre inspirasjon om til virkelighet. Hvis gulvet harmoniserer med varemerket, kan det veilede, lokke, bekrefte og skape et positivt miljø for optimalt salgspotensial.

Vår siste referanse i retail

Vi er helt fortapt i dette gulvet, og det gir oss akkurat det utseendet vi var på jakt etter!


Anna Green, Lola Rose UK - Les mer

Kommersielle butikkgulv

Vi tilbyr en total kommersielle gulvløsning med teknologisk avanserte laminat-, vinyl- og tresystemer. Dedikerte konsulenter kan hjelpe med alt fra designutkast, tilpasninger og installasjon for garantert langvarig ytelse.

Pergo, som er foretrukket gulvpartner for kjente internasjonale butikkjeder som for eksempel Levi Strauss og Volkswagen, har en førsteklasses portefølje av fantasirike og kommersielt vellykkede gulvinstallasjoner.

Våre kommersielle gulv er designet for å tåle høy punktbelastning fra reklamestativer og lignende samt intensiv trafikk, samtidig som de holder seg rene og godt vedlikeholdt. Vi vet hvor viktig det er å holde "åpent hele døgnet", så med våre gulv går det raskt og enkelt å skifte ut områder, noe som gir minimalt med nedetid.

Fasilitet 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl Tre
Handel Ok Anbefales Ok
Butikk Ok Anbefales Ok Ok Anbefales
Bilforhandler Ok Anbefales Ok Ok
Bank/agentur Ok Anbefales
Møbelbutikk Ok Anbefales


Responsen var overveldende positiv! Kundene satte stor pris på uttrykket og stilen vi hadde jobbet så mye med å oppnå


Didier Janssens, Avance Shoes - Les mer

Whitepaper: Retail talk

Butikkens utforming, skilting og stemning samt veien til kjøp er alle viktige for å sikre en kontinuerlig samtale og varige relasjoner med kunden. Dette dokumentet fokuserer på noen av de viktigste tingene du bør tenke på når du skaper butikkmiljøet.

 • Vern om miljøet -  Hvordan kan du få folk inn i butikken og unngå at de går andre steder?
 • Hvilken pris-opplevelse - Erfaring er den nye fasaden i butikkene, men hvor mange butikker kan hevde å tilby det?
 • Det handler om påvirkning -  Nå har du altså fått kunden inn i butikken, men hvordan skal du påvirke det neste som skjer?
 • Finne den riktige veien - Hvordan kan kunden styres rundt i butikken? Det er mange måter å oppnå dette på.
 • Om fornyelse av butikkinteriør - Alle butikkinteriører er tidsbegrensede, og når de nærmer seg slutten på sin naturlige levetid, er det på tide med fornyelse. Men hva bør man gjøre for å sikre lang levetid?
Whitepaper: Pergo Retail • Klasse 32, 33 og 34
 • TitanX™ avansert flersjiktsteknologi
 • BfIS1 brannklassifisering
 • 3-lags oppbygning med et beskyttelseslag
 • Behandlet med 7 lag med lakk eller 2 lag med olje
 • Kommersiell slitestyrke
 • Myk og komfortabel gåopplevelse
 • Vanntett

Rengjøring og vedlikehold

Vi vet hvor viktig det er for deg å ha rene butikkgulv hele tiden. Pergos gulv beskytter mot skitt, støv, flekker og ripemerker, slik at gulvet raskt og effektivt kan rengjøres.

Rask legging

Det unike klikksystemet Perfect Fold 3.0™ gir rask og enkel legging av hver gulvtype for rask renovering. Den stabile låsemekanismen reduserer faren for åpninger og høydeforskjeller, noe som som gir sikre og jevne overflater.

Alle gulv er behandlet for umiddelbar bruk.

Kommersiell garanti

Pergos gulv er laget for å vare. Standardgarantien for kommersielle gulv er på 3 til 5 år, og 10 år på forespørsel. Den omfatter saker som angår slitasje, flekker, falming, klikkfunksjon og begrensede vannproblemer.

Butikkgulv – referanser

I det kjente varehuset Heal's i London sørget Pergo for å fremheve elegansen ved Frankrikes ledende møbelmerke Ligne Roset. Ved å omfavne stilen og slitestyrken til verdens ledende jeans-varemerke, står våre gulv til interiøret i de stilige Levi Strauss-butikkene i Italia.

Pergos gulv, som er brukt i bilutstillingslokaler over hele verden, fremhever Volkswagens aktuelle effektivitetsfilosofi, mens Seat-forhandlerne drar nytte av markedsføringsinitiativer som involverer laminatgulv med spesielle sjakkmønstre og eksklusive, matte, svarte soner.