Boligprosjekter

Et velvalgt gulv kan sette tonen for et helt rom.
Et klassisk, tidløst gulv gir leietakerne mulighet til å sette sitt personlige preg på rommet, mens et trendy gulv kan trekke til seg bestemte målgrupper.

Hos Pergo kan du finne mange forskjellige typer tregulv ved siden av laminat- og vinylgulv med en rekke naturskjønne dekorlag, farger og teksturer.

I tillegg produserer vi alle gulvene i henhold til en miljøpolitikk som dekker alt fra valg av råvarer og produksjonsprosesser til transport og emballasje. Vi bruker bare fornybare tretyper og aldri truede regnskogsarter.

Hvorfor velge Pergo?
  • Opp til klasse 34/AC6
  • 340+ design
  • Brannklasse BfI-S1
  • Opp til 10 års garanti
  • Enkelt vedlikehold
  • Rask legging

Forskjellige typer gulv

Forskjellige rom har forskjellige funksjoner og krever derfor forskjellig type gulv. Gulv i vinyl eller laminat er mest praktisk for rom som er utsatt for mye slitasje, som haller og kjøkken. Begge gulvtypene er ekstremt holdbare og motstandsdyktige mot slitasje og fukt.

Et vakkert parkettgulv er et utmerket valg for gulvet i stuer og soverom, som vanligvis er mindre utsatt for hard behandling. Tregulv gir rommet en naturlig og varm følelse, og det er lett å kombinere dem med de fleste interiørdesignstiler.

Pergo Sensation – vannbestandig laminatgulv

Pergo Sensation er et fullstendig vannavstøtende laminatgulv med en naturlig følelse av tre. Vår innovative teknologi gjenskaper treets dype fibre, og det matte belegget fremhever det naturtro inntrykket. Et beskyttende belegg dekker hele oversiden av gulvet, selv ned i de koniske skjøtene mellom bordene, og danner en helt forseglet overflate. Bordene er dessuten beskyttet av et vannavstøtende lag som hindrer vann fra å trenge inn i gulvet. Både væske og smuss holder seg på overflaten og kan lett tørkes av. **link**

Rengjøring og vedlikehold

Pergos innovative beskyttelseslakk gir gulvet god beskyttelse mot smuss, støv, flekker og slitasje. Dette gir et hygienisk gulv som rengjøres raskt og effektivt. 

Rask legging

Det er raskt og enkelt å legge Pergo-gulvene, takket være vårt unike klikksystem Perfect Fold 3.0™. Den stabile låsemekanismen reduserer risikoen for hull og høydeforskjeller og garanterer et jevnt gulv.

Garantier

Pergo-gulvene er laget for å vare. Våre gulv for boliger er dekket av en produktgaranti på fra 20 år og ut levetiden. Garantien dekker slitasje, flekker, bleking av solen og klikksystemet.  

Referanser

Valget av gulv har stor innvirkning på hvordan et rom vil ta seg ut. Pergo gir alle mulighetene – fra trendy og moderne via klassisk og tidløst til personlig.