Kommersielle gulv

Et kommersielt gulv er en scene for det virkelige liv, noe som betyr konstant eksponering for mekanisk slitasje, støt og belastninger. Så for at det vakre skal holde seg, må design møte slitestyrke.

For oss i Pergo koker det ned til vakre, praktiske gulv med lang levetid. Våre mange år med ekspertise og over 500 innvilgede og innleverte patentsøknader gjør at vi kan tilby deg kommersielle gulvløsninger med eksepsjonell slitestyrke.

Kommersielle bruksområder for gulv

Vi designer muligheter, leverer slitestyrke

Som oppfinner av laminatgulvet er Pergo kjent for overlegen kvalitet og trendsettende design. Vi har et stort team av forskere som kontinuerlig utvikler nye produkter og teknologier for å sikre at vi leverer eksepsjonell kvalitet og varig skjønnhet.

Velg mellom eller kombiner laminat, tre og vinyl i en rekke ulike dekorer, eller tilpass gulvet for å skape en unik atmosfære. Så legger du til perfekt matchet tilbehør for å få den riktige finishen. Den innovative teknologien som er integrert i hvert bord eller hver flis, sikrer at resultatet av arbeidet vil vare i mange år fremover.

  • Produkter i flere kategorier
  • Uendelige tilpasningsmuligheter
  • Innovativ teknologi for optimal slitestyrke
  • Verdensomspennende tilstedeværelse og support

Finn den riktige løsningen for dine behov

Livlige foajeer, rolige kontorflater eller trendy butikker – hos Pergo vil du alltid finne det riktige gulvet. Med vårt omfattende tilbud og tiår med ekspertise kan vi sette sammen en totalløsning for hele byggeprosjektet.

Vi forsøker å tilby en grenseløs palett – slik at du kan tenke fritt, drømme stort og fange den helt riktige essensen for hvert rom. Med et stort utvalg farger, overflatestrukturer, bordstørrelser osv. kan du skape utallige unike design. Uansett om prosjektet er offentlig, kommersielt eller industrielt – kombinasjonen av vårt brede utvalg, vår omfattende kunnskap og langsiktige engasjement gjør at vi leverer kvalitet som varer.

Bli med på vårt lag

Siden dag én har vi arbeidet for å være tro mot oppdraget:

Å skape varige og vakre innendørsmiljøer kombinert med høy brukervennlighet og en komplett opplevelse av kvalitet.


Dette innebærer mer enn bare å levere eksepsjonelle kommersielle gulv. Det betyr langsiktig partnerskap. Vårt mål er å få deg til å slappe av, i visshet om at våre produkter og menneskene bak dem vil leve opp til det de lover.

I årenes løp har vi tilegnet oss den praktiske kunnskapen vi trenger for å kunne tilby deg pålitelig service og support gjennom hele byggeprosessen, fra planlegging til vedlikehold.