Unngå kalde føtter med QuickHeat

QuickHeat er den smarte og enkle måten å nyte undergulvsvarme på. Ingen betongstøping, minimalt bryderi – og du kan glemme elektriker. Du bare ruller ut folieremsene og klikker dem sammen. Installer termostaten på veggen og plugg inn. Det er faktisk så enkelt.


I tillegg til varmen gir QuickHeat også gangkomfort. Når du supplerer primæroppvarmingen med QuickHeat kan også vanligvis senke temperaturen 2–3 grader, sammenlignet med bruk av radiatorer. Timeren som er inkludert i systemet kan stilles inn for 5 + 2 dager.

1. Quick og komfortabel varme

QuickHeat-systemet består av flere lag: en varmefolie som produserer varmen, XPS-plater som bidrar til strålingsvarme oppover, to damptette separasjonslag som bidrar til å blokkere eventuell damp som kunne sige opp fra undergulvet.

2. Innebygd sikkerhetsfunksjon

QuickHeat har en innebygd elektrisk sikkerhetsfunksjon (RCD - jordfeilbryter) som automatisk kobler ut strømmen hvis det oppstår en feil. Og systemet er naturligvis godkjent for gjør-det-selv-installasjon, og oppfyller internasjonale standarder for gulv som kan tas opp.

3. Trådløs termostat i hvert rom

Med QuickHeat kan du enkelt finjustere temperaturen i hvert enkelt rom. Når folieremsene er rullet ut, klikk dem sammen og koble den siste folien til termostatsettet ved å koble til en kabel mellom den siste folien og termostatsettet. Til slutt stiller du inn den trådløse termostaten til ønsket temperatur.