Veggløsninger

Med Pergos laminat- og vinylprodukter trenger du ikke begrense designen du velger til gulvet. Du kan også skape nye, spennende interiør ved å bruke den på veggene. Vinylflisene våre er vanntette, så de er også et ideelt valg for dusjveggen, kjøkkenet og våtrom i nye hus og oppussingsprosjekter. Skal du fornye gamle dusjer med f.eks. fliser, trenger du ikke fjerne dem. Her sparer du virkelig både tid og penger!

Pergos veggløsninger

Pergos vinylgulv tar seg ikke bare flott ut på gulvet. Du kan også skape nye, spennende interiørdesign ved å bruke dem på veggene. Få maks. ut av minimalismen ved å bruke samme materiale og design på både gulv og vegger.

Veggløsninger for våtrom

Luksuriøse vinylfliser (LVT) er vanntette, og er dermed et ideelt valg for våtrom, bad og kjøkken, både i nye hus og oppussingsprosjekter. Pergos vinylfliser gjør jobben utrolig lett, særlig når du skal pusse opp badet og dusjveggene.

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.