Kommersielle laminatgulv

Pergos kommersielle laminatgulv har overlegen slitestyrke og en avansert, patentert oppbygning med flere lag slik at de tåler mye trafikk. Mangfoldet av design og tilpasningsmuligheter gjør det lettere å velge det perfekte kommersielle gulvet for hvert eneste prosjekt. Det ideelle valget for alle prosjekter.

Hvorfor velge Pergos laminatgulv?

Eksepsjonell slitestyrke

Eksepsjonell slitestyrke

Takket være den patenterte overflatebeskyttelsen TitanX™ beholder Pergos laminatgulv den elegante finishen år etter år.

Enkel montering

Enkel montering

Alle Pergos laminatgulv, uansett kvalitetsnivå, har det innovative klikksystemet PerfectFold™ 3.0, som lar deg legge gulvet på tre forskjellige måter.

Aquasafe-teknologi

Aquasafe-teknologi

Vannbestandig laminatgulv og naturtro overflate. Pergo revolusjonerer laminatgulvet med Sensation-serien.

UTVALGET VÅRT

Det er mye å ta hensyn til når det gjelder kommersielle gulv. Dekoren spiller stor rolle for å bestemme uttrykket, men formatet og de tekniske egenskapene er like viktige. Pergos kommersielle laminatgulv er tilgjengelige i mange ulike kolleksjoner, slik at du kan velge fra en stor verktøykasse. Klikk på kolleksjonens navn for å finne ut mer.

Big slab
Big slab
Laminat
Big Slab er et enestående laminatgulv som fremhever følelsen av ekte fliser og betongplater. Følelsen kombineres med laminatgulvets lune og behagelige varme. Fås med forskjellige kvalitetsnivå, overflater og teksturer.
Classic Plank
Classic Plank
Laminat
Domestic Extra
Domestic Extra
Laminat
Elegant Plank
Elegant Plank
Laminat
Dette gulvet har smale og smekre lekre planker som tilfører rommet en elegant overflate og stemning. I tillegg til de flotte naturlige detaljene får du AquaSafe-teknologi som sørger for trygg og suveren bestandighet mot vann.
Long Plank
Long Plank
Laminat
Med to meter lange planker bord skaper du ro og et rolig, skandinavisk design uttrykk som kler din egen stil på en fin måte. Long Plank fås med ulike kvalitetsnivå, overflater og strukturer – alle med rustikke og naturlige detaljer.
Modern Plank - Sensation
Modern Plank - Sensation
Laminat
Wide Long Plank - Sensation
Wide Long Plank - Sensation
Laminat
Top