Velg kommersiell parkettgulv-design

Vi har en komplett fargepalett for kommersielle parkettgulv av eik og ask Fargene spenner helt fra arktisk hvit til mørk kaffe.

KLASSIFISERING

Hvert tre er unikt, og selv ulike deler av samme tre har forskjellig preg. Kvister og strukturer gir treet karakter. Noen av produktene våre har mer karakter enn andre, og derfor har vi utviklet et klassifiseringssystem som gjør det lettere å finne gulvet med uttrykket du ønsker.

tregradering

SELECTED

Tre med kvister opp til 20 mm. Variasjon i farge og struktur.

tregradering

ACCENT

Tre med kvister opp til 50 mm. Aksentuert variasjon i farge og struktur.

lively tregradering

LIVELY

Tre med store kvister opp til 80 mm og sprekker. Livlig variasjon i farge og struktur, og et nokså rustikt utseende.

rustic tregradering

RUSTIC

Tre med store kvister opp til 80 mm og store, mørke sprekker. Stor variasjon i farge og struktur, og et svært rustikt utseende.

STRUKTUR

børstet trestruktur

BØRSTET

Når overflaten til planken børstes, fremheves treets naturlige struktur og autentiske særpreg.

dypbørstet trestruktur

DYPBØRSTET

Treflaten behandles med spesialbørster, som børster ned de myke områdene mellom årringene. Dypbørsting fremhever treets naturlige preg enda mer.

FINISH

Tre er et materiale som bare blir vakrere med tiden. Og for at du skal kunne nyte gulvet i mange år, behandler vi gulvene våre med en beskyttende overflatefinish. Alle gulvene leveres klare til bruk, uten behov for ytterligere overflatebehandling. Velg mellom to finisher, olje og lakk, som får frem ulike egenskaper fra treet og gir det særpreg. All olje og lakk overholder strenge, internasjonale forskrifter om utslipp, slik at du glede deg over gulvet i trygg forvissning om at det respekterer miljøet.

Ekstra matt lakk

Ekstra matt lakk

Matt lakk

Matt lakk

Olje

Olje

Fasede kanter

Fasede kanter fremhever hver eneste planke, og gir følelsen av et ekte tregulv. Kolleksjonen vår har design med fasede kanter på langsidene, på både kort- og langsidene og planker uten fasede kanter, som skaper et glatt, jevnt gulv.