AC5-laminatgulv

AC5-laminatgulv kan trygt velges for kommersielle bruksområder med middels til mye slitasje.

Pergos kommersielle AC5-laminatgulv i klasse 33 overholder kravene om slitestyrke og slagfasthet for travle kommersielle rom, og yter faktisk enda bedre på alle nivåer. AC5-laminatgulvet i klasse 33 kombinerer elegant design med overlegen holdbarhet og slitestyrke, og er den perfekte løsningen som tåler konstante utfordringer og slitasje fra sko og hjul – dag etter dag.

REFERANSEPROSJEKTER MED AC5-LAMINATGULV:

  • Da privatskolen Vinehall skulle pusse opp teateret, trengte de et gulv med ypperlig slitestyrke. Valget falt på AC5-laminatet i klasse 33. Gulvets attraktive, slitesterke finish er lett å vedlikeholde og sørger for at elevenes fremføringer vises fra sin beste side.
  • Med en visjon om å skape en hjemmekoselig, men samtidig moderne, atmosfære for trendsettende kvinner, menn og barn, valgte den ledende skokjeden Avance Pergos kommersielle laminatgulv for å oppgradere flaggskipbutikken i Belgia. Pergos laminater i klasse 33 ga det varme, moderne uttrykket som kjeden var på jakt etter, og ble også valgt for Avances neste oppussingsprosjekter.
  • Eierne av Hotel Carnival Palace i Venezia valgte Pergos gulv i klasse 33 for 67 luksusrom, da de bygde om et gammelt italiensk postkontor. Gulvene passer perfekt til resten av interiøret.

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.